G4Media.ro

VIDEO Descinderi ale comisarilor Gărzii de Mediu la depozite ilegale de deșeuri…

Sursa foto: captură video

VIDEO Descinderi ale comisarilor Gărzii de Mediu la depozite ilegale de deșeuri din județul Giurgiu

Peste o sută de comisari ai Gărzii de Mediu, polițiști și jandarmi participă, miercuri dimineață, la o acțiune care vizează depozitele ilegale de deșeuri din județul Giurgiu.

Descinderile de miercuri au loc în urma colaborării dintre Garda Națională de Mediu și Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu și vizează comerțul ilegal cu deșeuri și arderile deșeurilor.

La acțiune este prezentă și Marioara Gătej, comisarul general al Gărzii de Mediu.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. O doamnă Marioara, fără barbă, care sa-i educe pe cei de needucat?
    Asta dacegalitate de șanse. Cât e bugetul alocat? De tocat.

  2. Așa cum ne-am obișnuit, poluarea e de 10 -15 ori mai mare în București noaptea când circulația e foarte redusă, căldură ioc (centralele pe păcură nu au ,,livrat” poluare). În schimb hauriștii vrednici din Sintești, Bragadiru, Pantelimon , Clinceni , Otopeni , Afumați (sic! – ăștia au nume predestinat!) etc, sunt la ,,datorie” , muncesc ,,la greu” să ne scurteze viața, parcă sunt înțeleși cu sinistrul de la finanțe , PM sau cu ăia de la bordeiul de pensii ! În secolul XXI , țară membră UE nu poate lua NICIO măsură , stat eșuat, leșinat , impotent ! RUȘINEEEEEE !!!!

    • Aș vrea să văd astfel de acțiuni ȘI noaptea , să se monteze mai mulți senzori, să se patruleze atunci când senzorii dau alarma, e anormal să faci acțiuni sporadice……Acum în București după circulația de dimineață avem 22 CAQI (Comon Air Quality Index) azi noapte aveam 90 (nopțile trecute a fost și 130) !

  3. Animalele astea care-si spun oameni ne dau cancer in rate in fiecare noapte, inclusiv smecherilor cu gulere albe si nimic.. incredibil. Asta este o forma mascata de terorism. Rusine serviciilor publice!!

  4. O sa ajungem sa plecam toti din tara asta si sa ramana astia care dau foc sa plateasca taxe. Asta se pare ca e solutia din pacate,sa fugim cat de repede putem

  5. sa ne intelegem, fierul vechi si mai nou (nu mai este nimic ca fier vechi) este supervizat / are protectia unui militian de rang inalt. Militeinii de rang mai mic se ocupa de taxi-urile pirat