G4Media.ro

VIDEO Cum i-au ajutat polițiștii germani pe români să voteze: au lărgit…

VIDEO Cum i-au ajutat polițiștii germani pe români să voteze: au lărgit perimetrul consulatului

Jurnalistul Vlad Ursulean anunță că polițiștii germani au găsit o soluție ingenioasă pentru a le permite să voteze tuturor românilor aflați la coada uriașă de la consulatul din Munchen: au realizat cu garduri un perimetru larg pe care îl consideră teritoriul consulatului. Asta înseamnă că toți românii din perimetru au dreptul să voteze.

”Final fericit la München, unde poliția a luat inițiativa de a construi un perimetru din garduri, a băgat pe toată lumea înăuntru și acum consideră că sunt pe teritoriul consulatului, deci vor vota cu toții. Unul dintre polițiști e născut în Brașov și ne-a vorbit la portavoce în română”, a scris Vlad Ursulean pe Facebook.

Vezi aici imagini video transmise de jurnalist live pe Facebook:

Foto: Captură Facebook Vlad Ursulean

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Vrem polițiști germani! Ei nu cer parola

 2. Deutschland uber alles!

 3. Bravo! Ai văzut Melescanule, dacă vrei se poate, ba nenorociților!

 4. Ramane de vazut daca dreapta din Romania isi respecta promisiunea si pune in concordanta procentele din P. E cu procentele din parlamentul national,altfel hidra ciumei rosii le poate face surprize avand executivul.

 5. Asa se comporta politia unei tari civilizate. Si politia din Bruxelles a avut exact aceeasi atitudine.
  Cand o sa mergem in Romania pe 10 august o sa primim bastoane peste spinare tot de la politie, din tara noastra de data asta.

  • @Sonia: sper ca in August 2019 sa avem un alt guvern iar pe 10 August sa ne vedem de viata, eu asta imi doresc!

 6. au procedat bine insa au pierdut sansa sa-i bata asemenea jandarmilor romani si de asta nu vor primi nici un cadou de sef

 7. Politia dintr-o tara democratica stie sa faca diferenta intre infractori si cetateni onesti!Respect,Germania,respect Belgia!Sa vedem cum reactioneaza politia franceza,chemata de consul sa-i dea afara din consulatul de la Lion pe cei ramasi acolo sa voteze dupa ora 21!!Sper sa-si dea seama ca nu sunt golani sau teroristi !

 8. Poate demonstreaza si dreapta ca i capabila de a lupta cu masinaria securist-oligarha a psd, ptr a prelua guvernarea pana nu i deja Grecia cu supra indatorari externe sau Venezuela de balcani. Cat despre psdisti si ciracii lor…. Lot’s of UE for you RED BANDITS FANS. Ps Cum sa stai cu un guvern de javalesi semianalfabeti cu harfe de narcos, ma cum, tu ca o tara membra a Uniunii Europene sa stai asa!

 9. Stirea e falsa!!!
  Nu s-a permis votarea dupa ora 21!!!
  Legea nu permite prelungirea programului de vot!!!
  La ora 21:30 s-a blocat automat programul de verificare a datelor!!!

 10. Javra de Melescanu ! La mine in Cotroceni, sectie pustie dintotdeauna, cu 8 cabine de vot, cu 12 persoane in comisie , in care la orice ora nu au fost mai mult de 2-3 persoane si in Italia, o sectie cu 3 cabine si coada mai mare ca in 2014 ?! Ordinarul de Melescanu, spune ca el a aprobat toate cererile de sectii ! Si numarul de cabine din sectii cine l-a hotarat ? Si analizele ministerului dupa imaginile si re clamatiile din 2014 ?

 11. Respect politistilor germania au Ararat ce inseamna dreptatea si respectul fata de oameni cinste lor

 12. Mele, se poate ma, daca nu esti de rea credinta si de partea infractorilor. Vezi , ma, ai solutii daca vrei