G4Media.ro

VIDEO Cum arată marșul oficial de ziua regelui Charles al Marii Britanii/…

sursa foto: captură video

VIDEO Cum arată marșul oficial de ziua regelui Charles al Marii Britanii/ Prințesa Kate la prima apariție oficială după ce a fost diagnosticată cu cancer

Este ziua oficială de naștere a regelui Charles al III-lea al Marii Britanii , dar toți ochii sunt ațintiți asupra lui Kate, prințesa de Wales, scrie NBC News.

Sărbătoarea are loc de mai bine de 260 de ani de ziua suveranului. La eveniment, Compania numărul 9, Garda Irlandeză, regiment pe care Kate îl reprezintă în calitate de colonel, va arbora drapelul regelui, scrie The Guardian.

De notat este că ziua reală de naștere a regelui Charles este 14 noiembrie, însă tradiția monarhilor britanici este de a celebra evenimentul în luna iunie, când șansele pentru vreme bună sunt cele mai ridicate, explică The Washington Post.

Kate, în vârstă de 42 de ani, a revenit în atenția publicului sâmbătă, după ce a împărtășit o actualizare a tratamentului împotriva cancerului de care suferă. Ea a anunțat vineri că va participa la ceremonia „Trooping the Colour” de la Londra, pentru prima sa apariție publică oficială de când a dezvăluit diagnosticul la începutul acestui an.

Într-o dimineață ploioasă de sâmbătă la Londra, Kate a fost văzută zâmbind într-o trăsură trasă de cai împreună cu cei trei copii ai săi, în timp ce procesiunea se îndrepta de la Palatul Buckingham spre Horse Guards Parade. Prințul Louis, în vârstă de 6 ani, a fost surprins salutând mulțimea de la fereastra trăsurii.

Ceremonia militară anuală sărbătorește ziua oficială de naștere a monarhului britanic, la care participă și regele Charles, după ce el însuși a fost diagnosticat cu cancer la prostată.

În declarația sa personală de vineri, Kate a scris că „nu a ieșit încă din impas” și că a avut „zile bune și zile rele”. Ea a spus că „face progrese bune”, dar că tratamentul va continua încă câteva luni.

Prezența ei la parada de sâmbătă a fost văzută ca un pas pozitiv semnificativ după o absență de câteva luni care a alimentat speculații pe scară largă.

Copiii lui Kate și ai prințului William, George, 10 ani, Charlotte, 8 ani, și Louis, 5 ani, au fost, de asemenea, în mare parte, departe de ochii publicului în ultimele luni. Aceștia i s-au alăturat la evenimentul de sâmbătă, sosind cu ea într-o trăsură pe Mall, înainte de a privi parada alături de ea și de a face o apariție pe balconul regal.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...