G4Media.ro

VIDEO Cozi kilometrice în Africa de Sud la pungi cu făină, legume,…

VIDEO Cozi kilometrice în Africa de Sud la pungi cu făină, legume, măști, săpun și dezinfectanți

Cozile la pachete cu alimente se întind pe kilometri întregi în Africa de Sud, unde cei mai săraci locuitri au fost grav afectați de restricțiile adoptate pentru a stopa răspândirea economiei de coronavirus, relatează BBC, citat de Digi24.ro

Aproximativ 10.000 de pungi cu făină de porumb, legume, măști sanitare, săpun și dezinfectanți au fost împărțite joi de o asociație caritabilă celor care nu mai au bani de mâncare, în Centurion, Africa de Sud.

Filmările aeriene arată cozi uriașe, care se întind pe kilometri întregi.

Cozi uriașe au fost înregistrate și în Cuba, unde sute de oameni s-au înghesuit să ia carne de pui.

„Așa vă iubesc dictatorii și vă fac să stați toată ziua la cozi fără sfârșit ca să nu aveți timp să vă treziți”, este mesajul postat pe pagina agenției de consultanță Bianet, care a postat imaginile.

Sursa: Digi24.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Bill gates pedofilule uiteti cobai dale de mincare nu doar te folosi de ei

  • Cum de ai știut să accesezi internetul?

  • @Teodor
   :)))))))))))))
   Cred ca te afli intr-o grava eroare.Nu El a accesat internetul,ci invers.El este virus si vorbeste cu sine.De aici se trage rezulatul,adica Eu:)))))))))))

  • Sa fiu sigur ca osa va bat si pe voi osa bat toti bulagi din ro si toti grogati si asa sunt sigur ca nu vam scapat

  • Though guy alert, fugiți din zona de comentarii pana nu ne bate pe toti.

  • Eul liric al unui prost pe internet, ar trebui sa fie studiu de caz in scoli.

 2. in Cuba au o clima foarte prielnica pentru agricultura si cresterea animalelor, unde nu arunci o seminta creste un copac roditor. Este o mare rusine ca pe asa teritoriu avantajos exista foamete in sec 21, sa le fie de invatat tuturor iubitorilor de socialism marxisto-lenisim-stalinism-putinism-psdism. daca e sa instaurezi socialism in pustiul Sahara peste 3 ani va fi criza de nisip, acolo vrea sa ne duca trioul psd-alde-udmr ghidati de un pitic stiti voi care

  • @Avda,cum mergi spre Ecuator, curba IQ a lui Gauss merge spre stânga și cu cât e mai la stânga, predispoziția pentru corupție, furt, crimă, gregaritate și dictatură, crește.Exemplu este Mexicul, cu aceeași legislație ca USA dar cu populația greșită.Aceste țări nu vor fi niciodată bogate cu populațiile actuale.Regimurile autoritare distrug și urmele de inteligență, destul de rare care ar mai putea face ceva.

 3. Se incepe cu virusul , urmeaza foametea , migratia so Anarhia.

  • Nu virusul îi omoară pe sudafricani ci rasismul negru.Partidul lui Mandela a lansat campania de „recuperare”a terenurilor agricole de la buri pe care bande de negrii ucid, torturează, jefuiesc și distrug familii de fermieri albi sub privirea îngăduitoare a poliției iaf partidul împroprietărește diverși „fermieri” negri care nu fac nimic, la fel ca strămoșiilor, vând tot și dispar cu banii.Ăsta e rezultatul, numai idioții patologici de la Johannesburg n-au prevăzut asta.Deh IQ-ul.

 4. Oamenii poate mor de foame, dar trebuie sa fie recunoscatori ca au fost salvati de coronavirus. Autoritatile se gandesc la noi.

 5. @Avda,cum mergi spre Ecuator, curba IQ a lui Gauss merge spre stânga și cu cât e mai la stânga, predispoziția pentru corupție, furt, crimă, gregaritate și dictatură, crește.Exemplu este Mexicul, cu aceeași legislație ca USA dar cu populația greșită.Aceste țări nu vor fi niciodată bogate cu populațiile actuale.Regimurile autoritare distrug și urmele de inteligență, destul de rare care ar mai putea face ceva.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.