G4Media.ro

VIDEO Cluj Napoca: Un incendiu puternic a cuprins barăcile din Pata Rât,…

sursa foto ISU Cluj

VIDEO Cluj Napoca: Un incendiu puternic a cuprins barăcile din Pata Rât, zona mărginașă a orașului de la groapa de gunoi, unde locuiesc sute de persoane

Incendiu devastator, sâmbătă dimineața, în Cluj Napoca, pe strada Cantonului, la Pata Rât – un semi cartier de barăci – unde locuiesc peste 1500 de de persoane, majoritatea de etnie romă. Pompierii militari au intervenit cu patru autospeciale de stingere și cu ambulanțe. Au ars 8 barăci, însă nu au fost înregistrate victime, oamenii reușind să se autoevacueze.

„Incendiul a fost lichidat. Au ars 5 barăci în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Încă două au ars parțial, în timp ce pagube s-au înregistrat la alte patru locuințe improvizate de acest fel. Trei persoane au suferit atacuri de panică și au fost consultate de echipajele medicale, fără a fi transportate la spital. Cauza probabilă este un scurtcircuit la instalația electrică a unei barăci”, a transmis ISU Cluj

Sursa foto: ISU Cluj

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Cum ? Semi cartier de barăci in celebrul, minunatul … Bocozsvar ?

  2. Vai, ce pierdere! Traiesc ca animalele, toarna copii cu nemiluita ca sa-i creasca doar din pomeni, sa-i chinuie, si mai faceau si scandal cand i-au mutat din centru la Pata Rat. Ei vor sa-si duca traiul infect numai prin centrul oraselor, parazitii.

    • Astfel de comentarii sunt revoltatoare! Ceea ce spuneti e rasism pur. Sunt oameni care nu au decat o baraca nenorocita si traiesc din ce reusesc sa colecteze din rampa de gunoaie. Nu stiu de ce G4Media permite astfel de comentarii.

  3. Cum adica ”Marele” Cluj cel mai scump si cel mai dezvoltat oras din Romania are un semi cartier de barăci la periferie? Rusine Boc…dupa ce termini metroul ii muti acolo???

  4. Marele municipiu condus de marele liberal din echipa cîștigătoare nu face nimic pentru acești oameni care trăiesc în niște condiții îngrozitoare.
    Este intr-adevar o mare rușine.

    • Marele micul Boc le-a facut la acesti oameni un bloc de 4 etaje, recordat la toate utilitatile, in jur de 20 de apartamente si garsoniere, i-a mutat in blocul nou, acesti oameni au vandut tot in 2 saptamani si s-au mutat inapoi la baraci, drept dovada sta blocul care arata ca si dupa razboi, au vandut usi geamuri obiecte sanitare bucatarii tot ce s-a putut vinde, parchetul l-au scos si l-au pus pe foc, si daca mergi pe cantonului iti povestesc razand cum au facut asta, asa ca zic si eu sa ne mai informam inainte sa vorbim, o zi faina!