G4Media.ro

VIDEO Clientă cu mașină de zeci de mii de euro, filmată în…

Sursa foto: Turnul Sfatului

VIDEO Clientă cu mașină de zeci de mii de euro, filmată în timp ce fură pușculița cu 20 de lei a angajaților unei cofetării din Sibiu / ”Aceste furturi au adus un strop de amărăciune în experiența noastră comunitară”

După ce a sesizat apariția unor mici furturi în ultima vreme, proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a instalat camere de filmat. Surpriza cea mare a fost să descopere că unii clienți fură diverse lucruri în timp ce angajații îi servesc și se întorc cu spatele încercând să-și facă treaba, relatează Turnul Sfatului.

Mai mult, unul dintre clienții filmați cum fură chiar pușculița cu banii angajaților este observat apoi când se urcă într-o mașină marca Mercedes în valoare de zeci de mii de euro.

”Se poate observa momentul incidentului cât și mașina (numărul de înmatriculare am decis să nu-l facem public n. r.) în care aceasta urcă, una care nu ar putea justifica niciodată nevoie de a face un asemenea gest. Dacă exista interes pentru aceste obiecte decorative, putem discuta cu colaboratorii noștri pentru a le aduce în stocul nostru, dar desigur acestea vor putea fi doar achiziționate, nu furate”, spun reprezentanții lanțului de cofetării pentru Turnul Sfatului.

În pușculiță se aflau aproximativ 20 de lei, au precizat angajații.

A fost surprins și un al doilea furt, surprins tot săptămâna aceasta. O altă doamnă, în timp ce comanda ei este pregătită, pur și simplu fură o caserolă cu prăjituri. Mai mult, când îi vine comanda ea stă la masă, savurează în liniște prăjitura, apoi pleacă fără nicio jenă.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Pesedeaua e în noi toți

  2. Pentru că au furtul intrat ”în sînge”, nu-i din cauza sărăciei…

  3. pai, ce, aia din parlament/guvern conduc dacii 1310?