G4Media.ro

VIDEO Capre sălbatice au invadat străziile pustii ale unui oraş din Ţara…

VIDEO Capre sălbatice au invadat străziile pustii ale unui oraş din Ţara Galilor. Rezident: „Au încălcat regulamentul de izolare, adunându-se în grupuri mari şi nerespectând distanţa cerută de doi metri între ele”

Mai multe capre sălbatice au invadat străzile pustii din Llandudno, un oraş turistic aflat într-o regiune de coastă a Ţării Galilor, după decretarea stării de urgenţă la nivel naţional în Marea Britanie din cauza pandemiei de , informează marţi PA, preluată de Agerpres.

Unul dintre rezidenţi, Andrew Stuart, a asistat la momentul în care caprele sălbatice au profitat de absenţa totală a traficului rutier şi pietonal de pe străzile din Llandudno, un oraş din regiunea Ţara Galilor de Nord (North Wales).

Andrew Stuart, care lucrează ca reporter pentru Manchester Evening News, a anunţat Poliţia locală după ce a remarcat că animalele sălbatice „au încălcat regulamentul de izolare, adunându-se în grupuri mari şi nerespectând distanţa cerută de doi metri între ele”, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

El a remarcat că acele capre sălbatice au avut parte de „un festin nocturn” şi s-au hrănit cu gardurile vii din oraş. „Probabil vor organiza o revoltă în oraş, acum când nimeni nu poate să le împiedice din cauza izolării la domiciliu”, a scris acelaşi reporter într-un mesaj pe Twitter.

„De asemenea, nu eram sigur că respectau regula distanţei de doi metri între ele”, a adăugat el.


Mai mulţi reprezentanţi ai Poliţiei din North Wales au venit la faţa locului într-o maşină de patrulă. „Îmi pare rău dacă acele capre au fost arestate. Însă ele erau foarte obraznice”, a adăugat reporterul galez.

După acel incident, animalele au revenit în oraş şi pe durata weekendului, distrugând mai mulţi arbuşti de grădină şi mâncând vegetaţia din Piaţa Trinity din centrul oraşului, apoi au dormit, luni, în curtea bisericii locale.

Andrew Stuart a spus că deşi caprele sălbatice de pe promontoriul Great Orme nu-şi părăsesc de obicei teritoriul costier pentru a se refugia la periferia oraşului Llandudno decât în iernile foarte grele, „de această dată s-au aventurat mai departe ca niciodată”.

Promontoriul Great Orme găzduieşte o turmă de aproximativ 200 de capre sălbatice, despre care se crede că ar fi urmaşele unei perechi de capre indiene ce au fost oferite de Şahul Persiei reginei Victoria în anul 1837.

Sursa foto: Twitter

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. aici e mana americanilor.

  • S-au incercat mai multe metode de-a lungul timpului gambling arbitraj greseli administrare etc etc

   nici americanii nu sunt zei sa le stie ei pe toate … ai vazut ce usor ii ducem cu sorcova 🙂

  • Si gur că DA ! Ai dreptate ! Americanii au uitat să predea alfabetul la caprele sălbatice ! Haide , fă-le o ofertă de predare ON LINE !

 2. Dar ursii noștri unde sunt?!

  • În păduri, care păduri?

  • Situatia e mai complexa daca tot vrei sa intri in detalii.

   Era vorba de o depresie de la problemele de la motabolism … si incercari matematice pe un campionat de limba apropiata. teorii aplicatii de inceput de … cariera sportiva.

  • Da, păi nu stii că i-au invățat ecologiștii IEVROPEI să citească legile hrănirii din pubelele Brasovului ? S-a filmt nu o dată cum i-au facut mai destepti pe urșii nostri !

  • Înțeleg ca pana și ursii s-au speriat de competenta sistemului nostru sanitar.

 3. Multumitor interogatoriul ?

 4. Au imunitate de turma…
  Poate capatam si noi