G4Media.ro

VIDEO Avocatul Alex Murdaugh a fost găsit vinovat pentru uciderea soției și…

sursa foto: Captură video

VIDEO Avocatul Alex Murdaugh a fost găsit vinovat pentru uciderea soției și fiului/ Procesul de șase săptămâni a fost televizat

Richard „Alex” Murdaugh a fost găsit vinovat de uciderea soției Maggie și a fiului Paul, după un proces captivant de șase săptămâni, televizat, care a culminat cu faptul că acuzatul a venit în mod neașteptat la bară pentru a-și pleda nevinovăția, transmite The Guardian.

Juriul s-a întors cu verdictul după trei ore de deliberare. Murdaugh a fost judecat vinovat pentru două capete de acuzare de crimă și două acuzații legate de arme.

Murdaugh se va întoarce în instanță vineri pentru pronunțarea sentinței. Judecătorul Newman are puterea discreționară de a pronunța o sentință de la 30 de ani până la închisoare pe viață fără eliberare condiționată pentru fiecare dintre condamnările pentru crimă.

Murdaugh, în vârstă de 54 de ani, era deținut în închisoare în Carolina de Sud din octombrie 2021 pentru acuzații de fraudă, după ce milioane de dolari au dispărut dintr-o înțelegere în care a fost implicată și moartea unei menajere.

În timpul procesului pentru crimă, au fost chemați aproape 75 de martori. Procurorii au declarat că Murdaugh și-a împușcat și ucis membrii familiei pentru a distrage atenția de la infracțiunile sale financiare.

Murdaugh a susținut în boxa martorilor că nu ar fi făcut niciodată ceva care să le facă rău lui Maggie și Paul, dar niciodată, în afara unei pledoarii de nevinovăție, nu a negat în mod direct că i-a ucis.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...