G4Media.ro

VIDEO Aproape 1,3 milioane de vizualizări pentru clipul de excepție al artiștilor…

VIDEO Aproape 1,3 milioane de vizualizări pentru clipul de excepție al artiștilor moldoveni Zdob și Zdub, în colaborare cu Frații Advahov, pentru piesa „Trenulețul”/ Pregătiți pașapoartele pentru control și opincile pentru dans

Piesă execepțională, în stilul tipic al artiștilor moldoveni Zdob și Zdub, în colaborare cu Frații Advahov, cu versuri ingenioase care trimit la obiceiuri social-culturale ale fraților de peste Prut, într-un videoclip cu personaje simpatice care pornesc petrecerea în vagonul trenului de pe mult uzitata și râvnita rută „Chișinău-București”.

„Muzicienii au profitat de timpul liber din pandemie și au mers într-o vacanță de creație în Oituz (Covasna). Magia Munților Carpați a inspirat trupa nu doar o dată, exemplu fiind şi cel mai recent album al Zdubilor – Bestiarium – care a fost compus la Oituz. Tot acolo, la Oituz, prietenia și colaborarea cu Frații Advahov a dat roade muzicale, un nou album, care va fi lansat anul acesta”, relatează upfr.ro.

Single-ul „Trenulețul” este primul extras de pe acest album, iar pe Youtube clipul piesei a adunat aproximatic 1,3 milioane de vizualizări, în mai puțin de o lună de la lansare.

„Hey ho, let’s go! Pleacă trenul! Unde ești?”, începe piesa produsă de BR Films, regizor Roman Burlaca, scenariul, Roman Burlaca, Roman Iagupov, Corina Caireac, producător, Alexandru Melnic.

În clip apare și controlorul/vameșul sever, iritat de zgomotul concertului  îi întreabă pe petrecăreți: „unde mergem?”, „la București”, răspund petrecăreții. „Țigări ducem?” vrea să știe controlorul. Răspunsul negativ nu îl mulțumește, punându-i pe tineri să desfăca un covor suspect.

captura zdob si zdub

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Basarabia e România

 2. Dacă intră în uniunea europeană nu mai au nevoie de Romania. Visul unirii cu Basarabia e un vis nerealizabil economic în primul rând. Sper să poată intra și ei în UE cât mai curând, poate la ei o sa fie mai bine, deși mă îndoiesc pentru că și acolo colcăie de corupție și mafie politica peste tot.

  • Faceti reclama la moldoveni sa le creasca vizualizarile ?

  • Colcaie. Dar au reusit sa voteze in proportie de peste 50% un partid reformist, de genul USR. Ceea ce la noi e o utopie.

  • „un vis nerealizabil economic”

   Tu cât crezi că va crește economic România? Cât Spania? Eu am dubii. PIB-ul nu va ajunge la același nivel cu Spania. Peste câțiva ani toate ramurile vor fi exploatate și atunci economia va fi matură cu creșteri de 1 % maxim 2 % pe an din PIB.

   Aceeași cale urmează acum și Reublica Moldova. Sunt opinii că anul viitor va avea 6000 $ PIB pe cap de locuitor, iar acum sunt aproape 5000 $. Puțin, dar creșterea va fi stabilă de 5 % PIB pe an până în 2036 și apoi va încetini după modelele Italiei, Spaniei și a României. Nu va ajunge la nivelul României deoarece România are mai multe oportunități și piața este mai mare.

   Deci, costul unirii în 2036 nu va fi atât de mare ca acum. Iar odată cu unirea, vor fi noi oportunități pentru România ca să crească economic un pic mai mult pe an.

  • @Andrei A. Asa, si? Asta ar fi o problema?

 3. Excelent!👍👍

 4. Astia nu erau nitel pro-rusi?

  • Solistul s-a născut în Rusia și are tatăl rus, dar a redobândit cetățenia română în anii 90 când pașaportul român avea aceeași valoare ca și cel moldovenesc. Deci, nu pentru beneficii și-a redobândit cetățenia.

  • Daca au si cantece in limba rusa nu inseamna neaparat ca sunt pro-rusi…

 5. Melodia e banală , iar versurile slabe.
  Partea în engleză nu are niciun sens, doar eventual că trenul pleacă direct la Londra.

 6. Am ascultat piesa de zeci de ori! Cum în 2 săptămâni va fi război, cred că va deveni melodia Reunificării! Bravo!

 7. Să lăsăm politica deoparte macar pentru un singur articol din „G4media” si sa discutăm doar de muzică: piesa e deosebită. Urmăriți si show-ul făcut de Revelion la ProTV în care toate vedetele din showbiz-ul românesc au dansat până la epuizare pe muzica celor de la ZDOB si ZDUB.
  PROTEVELION 2022 – Zdob și Zdub & Frații Advahov au făcut show de Anul Nou
  https://www.youtube.com/watch?v=jNSDflZKrD0.
  Bestiali băieții acestia

 8. Dacă simți românește n-are cum să nu te înfiori . Foarte inspirate versurile , geniale . Melodia plăcută . Clipul inspirat și reușit . Nu am auzit demult atât de mult patriotism .
  Felicitări !