G4Media.ro

VIDEO Alerte care anunță prezența urșilor în municipiul Sibiu / Miercuri a…

Sursa foto: Captură video Turnul Sfatului

VIDEO Alerte care anunță prezența urșilor în municipiul Sibiu / Miercuri a fost filmat unul într-un cartier, joi a fost semnalat altul în apropierea aeroportului

Mai multe echipaje ale Jandarmeriei și ale Poliției sibiene au intervenit miercuri dimineața, după ce un apel la 112 semnala prezența unui urs pe străzile din cartierul Ștrand II din Sibiu, anunță Turnul Sfatului.

Ursul a fost filmat de o camera de supraveghere a unei case. Ursul căuta de mâncare în pubelele de gunoi scoase în fața locuințelor.

„Astăzi, în jurul orei 04.00 dimineața, în urma primirii unui apel prin intermediul SNUAU 112, prin care a fost sesizată prezența unui urs în zona Ștrand, conform procedurii stabilite de către OUG 81/2021, Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu a trimis la fața locului un echipaj de jandarmerie, căruia i s-au alăturat și două echipaje ale IPJ Sibiu,” anunță pentru Turnul Sfatului reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

Ajunse la fața locului, forțele de ordine au desfășurat activități de verificare a zonei, iar în urma căutărilor efectuate, ursul nu a fost găsit acolo unde i-a fost semnalată prezența.

Joi dimineață a fost semnalată din nou prezența unui urs, de această dată în zona aeroportului Sibiu.

A fost emis un mesaj Ro Alert: „Păstrați distanțafa față de animal, nu vă apropiați pentru a-i filma sau fotografia”, se precizează în alertă.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. sibiu, aeroport? ursul ala o asteapta pe carmen.