G4Media.ro

VIDEO Acoperișuri de bloc smulse de vânt în Râmnicu Vâlcea

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

VIDEO Acoperișuri de bloc smulse de vânt în Râmnicu Vâlcea

Acoperișurile mai multor blocuri din Râmnicu Vâlcea au căzut luni după-amiază în urma unei furtuni, potrivit imaginilor postate pe Facebook de localnici.

Localităţile Râmnicu Vâlcea, Mihăeşti, Budeşti, Nicolae Bălcescu, Goleşti, Milcoiu; s-au aflat, timp de o jumătate de oră, sub avertizare meteo Cod roşu, potrivit News.ro.

Potrivit ISU Vâlcea, citat de News.ro, la Râmnicu Vâlcea au căzut copaci pe străzile Calea lui Traian Aleea Bradului unde pomii s-au prăbuşit peste maşini, dar şi pe strada Ioana Radu, unde un pom a căzut peste o casă, iar pe strada Stoianovici un copac a căzut peste patru autoturisme. Incidente similare au avut loc pe străzile Nicolae Iorga, în curtea Liceului Economic, iar pe strada Morilor crengi rupte de vântul puternic au căzut peste reţeaua de alimentare cu energie electrică.

La o grădiniţă din Piaţa Ostroveni vântul a smuls tablă din acoperiş şi a rupt fire electrice, iar un stâlp de telefonie a căzut în parcul industrial Ostroveni.

De asemenea, strada Calea lui Traian a fost inundata în zona blocului M.

Pe strada Ostroveni nr. 1, la blocul A23 pompierii intervin pentru înlăturarea unei bucăți de acoperiş care pune în pericol trecătorii.

Imagini video:

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Karma abia acum incepe . Karmaggedon.

  2. Daca respectau arhitectura initiala a cladirilor si nu isi ridicau cosmelii ieftine poate nu lua vantul nimic. Sau nu?