G4Media.ro

Verdictul în dosarul lui Mario Iorgulescu, amânat pentru 10 februarie. El e…

Sursa Foto: Facebook/ Mario Iorgulescu

Verdictul în dosarul lui Mario Iorgulescu, amânat pentru 10 februarie. El e acuzat de omor după ce a accidentat mortal un tânăr acum trei ani și jumătate

Tribunalul București a amânat miercuri pentru data de 10 ianuarie verdictul în primă instanță în dosarul în care procurorii îl acuză de omor pe Mario Iorgulescu, fiul influentului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, potrivit minutei de ședință.

Procurorii îl acuză pe Mario Iorgulescu că în 7 septembrie 2019 a accidentat mortal un tânăr de 24 de ani. Procurorii susțin că Mario Iorgulescu conducea beat și drogat.

Mario Iorgulescu este acum în Italia, unde s-a dus pentru presupuse tratamente medicale în timp ce era cercetat pentru uciderea unei persoane într-un accident rutier.

Într-un alt dosar, Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv în 2021 la 3 ani de închisoare de Tribunalul București. El a fost condamnat în dosarul în care era acuzat că, alături de alți inculpați, l-ar fi sechestrat și bătut pe un tânăr care le-a împrumutat bani și i-a cerut înapoi. În acest dosar, Mario Iorgulescu fusese reținut de procurori în 2016.

Acuzațiile procurorilor

”La data de 08.09.2019, pe fondul unei crize de gelozie şi într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l şi fiind sub influenţa cocainei, intenţionând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtăşeşti, spre un club din Parcul Herăstrău, mun. Bucureşti, inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul marca Aston Martin model DBS cu o viteză ce depăşea cu mult viteza legală de 60 km/h în localitate.

Acesta a pătruns pe culoarea roşie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecţia dintre Şos. Chitilei şi str. Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, urcând vehiculul cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de acceleraţie la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens şi intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima V.D.A..

Aceasta a decedat pe loc. Din momentul în care a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, inculpatul nu a acţionat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de acceleraţie era apăsată la maximum.

Procedând în acest mod, inculpatul a fost indiferent faţă de urmările acţiunilor sale, pe care le-a prevăzut şi acceptat, punând în pericol participanţii la trafic, lăsând producerea sau evitarea unei coliziuni pe seama hazardului şi astfel ucigând-o pe victimă cu intenţie indirectă”, se arată în referatul procurorilor prin care Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Am și eu o rugăminte, nu-i mai spuneți lu tasu Șef al Ligii Profesioniste de Fotbal. Nu-i nimic profesionist ce face m o ș dovleac ăla acolo, se vede din balonu chinezesc..

  2. Um nu e? Șpăgarii sunt PROFESIONIȘTI……

  3. Asta de mult trebuia sa sprijine un pat în pușcărie.

  4. Dacă un proces în care se judecă un simpu accident de circulație durează patru ani, beneficiarii pensiilor speciale din justiție ar trebui să returneze tot venitul câștigat în acest timp.

  5. N-avem justiție! Jigodia asta o să scape nepedepsit! O sa vedeți! Justiția o să „lupte” mereu pt hoți si interlopi pt că e condusă de hoți și interlopi

  6. Îi dă câțiva anișori cu suspendare. Că nu poate să – l scoată chiar basma curată.

  7. Recent a fost adoptată „Legea Anastasia” de către Senat, urmeaza votul final al Camerei Deputaților. Oare va fi aplicată fără excepții sau derogări in cazul Iorgulescu?

  8. Daca a mai fost condamat in alt dosar, nu va lua cu suspendare. In aceste zile doar ii dau timp sa dispara de tot.