G4Media.ro

Vasile Dâncu, PSD: Cu siguranță se vor găsi bani pentru profesori. Sindicatele…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Vasile Dâncu, PSD: Cu siguranță se vor găsi bani pentru profesori. Sindicatele nu vor mai ceda și va trebui ca Guvernul să reprioritizeze / Nu se poate ca salariul unui procuror să fie de 4 ori mai mare decât al unui profesor

Anunț de forță al președintelui Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu: „de data aceasta eu cred că sindicatele nu vor mai ceda și va trebui ca Guvernul să reprioritizeze”. „Cu siguranță se vor găsi bani, dar nu va fi în niciun caz neapărat o bilă albă, pentru că nu se va putea ajunge la un nivel satisfăcător de salarizare pentru profesor chiar după această criză, chiar după negocieri, după părerea mea, sunt foarte multe lucruri de făcut aici”, a declarat senatorul social-democrat într-o emisiune la TVR.

Din declarațiile făcute la TVR, reiese că Vasile Dâncu a fost implicat în scrierea programului de guvernare al executivului Marcel Ciolacu ce urmează să preia conducerea Palatului Victoria, inclusiv pe capitolul Educație.

„E un început care nu este neapărat favorabil lui Marcel Ciolacu, chiar dacă până la urmă se rezolvă această criză. Este până la urmă, o bilă neagră și pentru unii, și pentru alții. Este o bilă neagră pentru coaliție”, a declarat Vasile Dâncu, în contextul în care profesorii sunt în prima grevă generală din ultimii 18 ani, solicitând majorări de salarii. Precizăm că salariul unui profesor debutant este de 2.400 de lei în prezent.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

  1. Cu siguranță se vor găsi bani din „tipărire” că doar sunt FIAT! Dacă Isărescu zice FIAT salarii mari la profesori, atunci așa SUNT! Dar ce te faci că asta va duce la inflație in spirală PLUS TOȚI care vor cere mai multi bani. Ce te faci cu pensionarii pentru care 2000 de lei vor valora 500 de lei după ce Isărescu va inunda cu bani piața? Și dacă inundă pe toti cu bani, inclusiv pensionarii, specialii vor deveni normali, vor incepe scandalul, vor arunca cu sapcaliile, bulanele si insignele in gardul Cotroceniului?
    Domnul Dancu, patronul societății corupte de acum stie că singura soluție este competența, corectitudinea, echitatea socială, ce propovăduiește USR! Fără amante, fără speciali, fără nepoți… Domnul Dancu încearcă să-i mituiască pe profesori si să rămână totul in paradigma amantocrației! Nu cred că se mai poate!😏

  2. De parca PSD n-a umilit profesorii 20 de ani, așa cum au cerut să fie tratați când au votat PSD.

  3. Eu am văzut că s-a putut!

  4. Vorbește strategul!! Am toată increderea în el😂

  5. Seful AUR si al Specialilor. Pentru speciali se fac rost imediat de bani ……

  6. si uite asa PeeeSeeeDeeee „dovedeste” cattt de mult le pasa de profesori .. nu ca ailalati de la PeNaLi ( ca aia de la UDeMeReu doar cu dezvoltarea si mediul sa taie copaci au treaba)

  7. De unde se gasesc bani, cumva de la aparare? Eu, sincer, prefer sa fiu aparat fata de rusi daca as fi pus sa aleg acum intre apararea tarii si educatia copiilor mei.

  8. Adevarul este ca acum sindicatele din educatie fac jocul rusilor, constient sau nu.