G4Media.ro

VIDEO Vaporul eșuat în Canalul Suez a fost deblocat luni dimineața

Sursa Foto: Captura

VIDEO Vaporul eșuat în Canalul Suez a fost deblocat luni dimineața

Vaporul eșuat în Canalul Suez timp de o săptămână a fost deblocat luni dimineață, transmite BBC.

Nava ”Ever Given”, cu o lungime de 400 de metri, a eşuat pe diagonala canalului, din cauza vântului puternic însoţit de o furtună de nisip care a redus vizibilitatea, blocând ambele sensuri de navigaţie.

Blocarea Canalului Suez a produs comerţului mondial pagube de 400 de milioane de dolari pe oră.

În jur de 12% din comerţul mondial se desfăşoară în prezent prin Canalul Suez, o rută maritimă care conectează Europa de Asia.

Peste 300 de nave au fost blocate la cele două capete ale Canalului Suez, cea mai importantă cale maritimă de acest fel din lume.

Reamintim că zece vapoare din România, încărcate cu cel puțin 130.000 de animale vii, au fost blocate şi ele, în drumul către ţări din Orientul Mijlociu.

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Inca o victorie pentru Chocolax!

 2. „Ever Given a Shit”

 3. Statul mafiot nu este in stare sa acceseze fonduri pentru o autostrada decenta dar aranzeaza pentru arabetzi transportul intr-o tura a 120.000 de animale in viu. Cica asta e comert si mai este si fair?

  • Asta in timp ce carnea din hiper/supermarket de pe la noi, importata in mare parte de afara, nu are nici culoare nici gust si vine probabil de la animale crescute foarte rapid care nu au vazut iarba soarele samd.

  • Tu postezi tu raspunzi. Pacat ca ineptii in ambele. Agramatismul e bonus si e semnatura sigura a postacilor „cu misiune”

  • importam mancarea de calitate, exportam kktul westului … simplu

 4. La noi,din pacate,pentru foarte multi,pretul si frumusetea ambalajului dicteaza,continutul nu conteaza!Carne sa fie!Exista si-un dicton:”ambalajul vinde marfa”,nu calitatea.
  Era sa uit!Pentru unii,gramatica „vinde”adevarul.Cine nu stie bine gramatica minte,este ticalos si poti sa te rastesti la el.Halal.
  Mare e gradina”baietilor destepti”!