Principiile unei alimentații sănătoase în timpul sarcinii. Ce este interzis
Ai grijă la sursele de hrană. De acum nu mai poți mânca orice îți pică la îndemână, fără să știi dacă acele produse respecte niște norme clare de igienă, mai ales că o femeie însărcinată are o imunitate ușor mai scăzută. Focusul ar trebui să cadă atât pe siguranța alimentară, cât și pe echilibrul alimentar. Carnea crudă și în general alimentele netratate termic, precum și lactatele nepasteurizate nu trebuie să le consumi în sarcină, deoarece riscul de a lua anumite bacterii periculoase pentru făt este destul de mare, explică Tania Fântână, nutriționist dietetician. Descoperă din acest video și alte sfaturi utile despre nutriția unei femei însărcinate.
Filmare: Andrei Tinca / Montaj: Darius Petrașcu
Notă: Tania Fântână este Nutritionist Dietetician la FantanadeSanatate.com
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen BankPentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.