G4Media.ro

USR PLUS Prahova acuză PSD că trimite SMS-uri alegătorilor și continuă campania…

USR PLUS Prahova acuză PSD că trimite SMS-uri alegătorilor și continuă campania electorală în ziua votului: ”Campanie mizerabilă de dezinformare și demobilizare”

USR PLUS Prahova acuză PSD că trimite sms-uri alegătorilor în numele alianței și continuă campania electorală în ziua votului, se arată într-un comunicat publicat duminică de USR PLUS pe Facebook.

USR PLUS susține că mii de ploieșteni au primit SMS-uri prin care se cerea oamenilor, în numele candidatului USR PLUS la Primăria Ploiești, să nu se prezinte la votul pentru Consiliul județean și prin care erau atacate partidele aflate în competiție cu PSD la nivelul județului Prahova.

”În cursul zilei de ieri, au fost răspândiți în întreg Ploieștiul zeci de mii de fluturași având în mod FRAUDULOS inscripții cu siglele USR PLUS, imagini copiate de pe materialele electorale ale USR PLUS, precum și codul de mandatar pentru cheltuieli din campania electorală. Toate aveau același mesaj prin care, în numele USR PLUS, erau atacați competitorii electorali ai PSD și era lumea îndemnată să boicoteze alegerile pentru Consiliul județean Prahova”, mai transmite USR PLUS.

Reprezentanții USR și PLUS au depus ieri și astăzi plângeri penale în legătură cu aceste fapte. În cursa pentru Consiliul județean Prahova, PSD se confruntă cu Alianța PNL USR PLUS, în timp ce la Ploiești USR PLUS este în competiție atât cu PNL, cât și cu PSD.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Se știe, spui Psd, spui furt, fraudă, fără rușine. Frica de DNA nu mai lasă loc de jenă

  2. Cand zici usr, zici vaicareli si infantilism.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.