G4Media.ro

USR cere rediscutarea legilor justiției / Cătălin Drulă: ”Iohannis a reușit să…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

USR cere rediscutarea legilor justiției / Cătălin Drulă: ”Iohannis a reușit să ducă la bun sfârșit munca lui Dragnea în Justiție” / Liderul USR a reacționat la raportul Comisiei de la Veneția

Președintele USR, Cătălin Drulă, anunță că partidul pe  care îl conduce va cere de urgență rediscutarea legilor justiției și modificarea lor în conformitate cu recomandările Comisiei de la Veneția.
”Iohannis a reușit să ducă la bun sfârșit munca lui Dragnea în Justiție. În această seară a fost publicat raportul de urgență al Comisiei de la Veneția, sesizată de USR prin intermediul APCE, și toate semnalele de alarmă au fost confirmate.
Comisia a verificat doar o parte din modificările la aceste legi și le-a desființat: politizarea poliției judiciare, ciopârțirea competențelor DNA, perpetuarea procurorilor în funcții de conducere, lipsa de concursuri pentru procurorii adjuncți.
Klaus Iohannis a trădat voința sutelor de mii de români care au ieșit în stradă pentru Justiție în 2017 și 2018, a trădat voturile a milioane de oameni care au votat la referendum în 2019.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

43 comentarii

 1. De fapt, raportul arata ca trecerea prin parlament in regim de urgenta si fara aviz favorabil al comisiei a legilor justitiei e o facatura tipica unei clici corupte si duplicitare. Chiar vreti sa o spuna direct?

 2. Nu-l cheamă Haos Ciolanis?
  Ar trebui.

 3. Mancati-as, pare ca nu ai activat translatorul din bruxellezo-venetiana in limbajul de cartier inteles de matale si politicienii romani.
  Kind reminder.

 4. Nu le discutau automat in comisia juridică?

 5. Acest drula devine din ce in ce mai pr.ost, luzar, insuportabil si penibil de la pr.ostia si in.fecțiile transferate de rapandula re.tardata ralukoaie pa.un cu care își petrece timpul.
  Un arogant naricisist care se cațără pe munca altora si prioritizează puturoși, cor.upti, cwrva beata si po.cita din baruri ralukoaie Paun, o stramba hipsteroi cu corp de bărbat, si acum el vine cu truisme din astea ca sa-si facă marketing. 200.000 de euro pe luna ca sa distrugeți un partid!
  Îl dro.gheaza ăștia?

  • Cam ăsta e stilul pe care-l pricep bolșevicii, in acest stil trebuia scris raportul 😂😂😂😂😂

  • Iată nivelul de sălbăticie al românilor. Limbajul vostru arată ce bestii sunteți și faptul că n-aveți ce căuta în UE.

 6. Klaun Iohannis pentru noi este Liviu Dragnea 2! Să-ți fie rușine, ipocritule și nesimțitule. Am votat un cameleon.

  • Problema este ca sunt candidați si partide “noi” care vor fi la fel sau mai rău ca si Klaus.

   Nu înțeleg de ce partidele nu organizeaza noi alegeri interne o data ce partidul:
   – ajunge de la 20% la 8%,
   – exista indicii de multe alte nereguli,
   – pleacă mii de membrii valoroși,
   – comportamentul narcisic si orientat înspre sine al liderului nu are pic de empatie si respect pt alții. In schimb, promovează si fu.ra de rup prin salarii pentru sine si pt rapandulele din familie. Vezi Drula cu panarame angajate in CA-uri, cu vacante de lux săptămânale in timpul programului de lucru (săptămâna asta luni si marți nu a fost la lucru in Paralment) cu prost.ituata po.cita ralukoie Raluca pa.un cwrva beata din baruri unde transfera banii furați de pe munca membriilor!
   – sunt indicii de escrocherii si fraude la votul electronic.
   Partidul este al oamenilor, nu al unui lider psi.hopat care l-a dus din Februarie spre distrugere!

  • Dar ce ok părea Klaus in 2016!
   Problema este ca si acum sunt candidați in partide “noi” care vor fi mai rău ca si Klaus.

   Nu înțeleg de ce partidele nu organizeaza noi alegeri interne o data ce partidul:
   – ajunge de la 20% la 8%, (înjumătățire),
   – exista indicii de multe nereguli interne,
   – pleacă mii de membrii valoroși,
   – comportamentul narcisic si orientat înspre sine al liderului nu are pic de empatie si respect pt alții. In schimb, promovează si fu.ra de rup prin salarii pentru sine si pt rapandulele din familie.
   Vezi Drula cu panarame angajate in CA-uri, cu vacante de lux săptămânale in timpul programului de lucru cu prost.ituata po.cita ralukoie Raluca pa.un cwrva beata din baruri unde transfera banii furați de pe munca membrilor! Săptămâna asta luni si marți nu a fost la lucru in Parlament. Dupa ce are 3 luni concediu, nici in timpul programului de lucru nu vin ăștia.
   – sunt indicii de escrocherii si fraude la votul electronic.

   Partidul este al oamenilor, nu al unui lider psi.hopat narcisist care îl duce spre distrugere!

 7. @micky – ori esti bugetar ori un j.eg din asta de partid.

 8. Ce teapa v-am tras!

 9. Drula s-a dovedit inca o data un isteric mincinos si penibil, la fel ca fanaticii USR. Cititi ce scriu Digi24 si Adevarul, apoi intrebati-va cum de scrie G4Media, ziarul de casa al USR, exact opusul.

 10. Ham-ham! Ham-ham-ham! Mrrrrr

 11. PUTE a pesedeu de te trăznește.Peste tot duhnește a pesedeu de țî să’ntorc mațăle pe dos !

 12. L-a prins bine superba domnișoara Ilona Andrei. Tot mai gușat si tot mai pr.ost!

  Nu înțeleg de ce își mai păstrează poza aia de profil de acum 6 ani pe postere si la FB, nu mai arată deloc ca acolo.
  Când arată mai bine ca actorul ăla după care se dădeau in vânt femeie, drula s-a consumat tot pe cea mai po.cita si pu.turoasa, ralukoaie pa.un.

  Femeile mi-au zis ca-s greteluite si descalifica total un bărbat după ce l-au văzut cu o po.citanie nespălată – nici macar geniala, nici macar bo.gata. Un LOSER !

 13. L—a prins bine, superba fotograf.
  Tot mai gușat si tot mai pr.ost.

  Nu înțeleg de ce își mai păstrează poza aia de acum 6 ani pe postere si FB – nu mai arată deloc ca acolo.

  Atunci când arată ca actorul ala după care m.or femeile, drula s-a consumat tot pe cea mai po.cita si puturoasa, ralukoie raluca pa.un. Un LO.SER!

  Oricum, mi-au zis femeile ca după ce au văzut un bărbat cu o po.citanie nes.pălată si needucata cum a fost drula cu tra.vestitul tranny hipsteroi ralukoaie paun sunt grețeluite si nu le mai trebuie, nici sa fie rupt din soare de frumos; si nici nu vor mai susține așa luzar ! 🤣

  • Lasati, domnișoara Ilona! meritați unul mai mai bogat cu cel puțin 1 milion de euro decât drula, mai demn, mai istet, mai iubăreț, mai tânăr (viril , ăstuia deja i s-a înjumătățit calitatea si nr. sper.matozoizilor; a făcut plozi cu cea mai po.cita, iar asta după ce e sarantoaca si putu.roasa, i-a mai dat si copii autiști si sălbatici).

   Trist cum voluntarii muncesc ca sa primească drula 600.000 euro anii ăștia ca sa mosteneasca copiii po.citaniei ana.lfabete ralukoaie, prima la cheltuit bani, in vacante si la distracții si prezenta sa își facă marketing pe banii de partid.

   Aveți grija cât si cui donați timpul si competentele pentru ca îmbogățiți niște profitori si inferiori care nu merita mai mult decât voi.

  • Ce legatura are gusa lui Drula cu faptul ca Romania e condusa de FSN-ul lui Ilici(PSD+PDL), doar ca in locul lui Iliescu e Iohannis? Sau Felix, daca preferi o zicere mai corecta. Oricum, avem un stat mafiot, cu extrem de multi insi mufati la bugetul statului. Insii astia au nevoie sa controleze justitia, ca de-aia ai sarit si tu la beregata lui Drula, care te incomodeaza ca nu e frumos ca Ciolacu.

  • Poți sa i-o s.u.g.i. lui Drula fără sa i-o uzi?

 14. Legile se vor rediscuta in Parlament, dar atât timp cât cei din Comisie au criticat suav ca niște mironosițe pline de diplomație, nu vor modifica mare lucru. Asociațiile juridice trebuie sa se exprime mai vocal.
  EPPO trebuie sa vadă ce mite primesc cei de la CE, PE, comisii…

 15. Rupeti romania in 3.

 16. Tonul raportului e unul prea civilizat pentru bolșevici, ei pricep doar de ciomag 😂😂😂😂

 17. Drulă seamănă mult cu Zelenski, el e nașul bolșevicilor !

 18. Eu îi propun lui Drulă să scoată iar în stradă sute de mii de români împotriva lui Klaus.

 19. Ați votat cu Dragnea 46% în 2016, nu vreți justiție. Ați votat 30% PSD și 25% PNL în 2020, deci, iarăși, nu vreți justiție, popor de sălbatici, abia ieșiți din cavernă ce sunteți.

  • Înțeleg că nu ești cetățean român. Caz în care întreb și eu ca și Dabija. Dacă ești român, corect era să tastezi :”….nu vrem(ți) justiție, popor de sălbatici, abia ieșiți din cavernă ce suntem(ți).”

 20. Kh rimi Nalii care conduc azi Romania vor avea sfarsitul lui Ceausescu. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

 21. Şi dacă se întorc Băsiştii înapoi la putere şi au la dispoziţie legile astea ale justiţiei care le dă posibilitatea să schimbe(controleze) atâta de uşor şefii de instituţii şi instituţiile, oare nu chiar voi le-aţi dat motive să îi motivaţi(nici macar e nevoie să fie chiar ei la putere şi să fie săgeata altora şi să accepte fiind motivaţi)?
  Şi dacă se va întâmpla exact ce s-a întâmplat cu DNA că tot voi i-aţi creat pentru scopurile voastre ascunse motivând o reformă obligatorie cerută de UE şi s-a terminat să îşi facă chiar treaba motivată în momentul când nu aţi mai fost la putere şi aţi scăpat controlul scopurilor voastre ascunse, credeţi că va fi astfel şi acuma când veţi pierde controlul puterii cu astfel de legi ale justiţiei?
  Astea sunt variantele care deja s-au întâmplat şi se vor repeta că nu învăţaţi din greşeli făcând ca istoria să se repete.

  În orice variantă aţi privi în momentul când veţi pierde puterea rugaţi-vă să ajungă USR la putere fiindcă ei vor schimba legile ca să fie bune şi corecte pentru toţi nu să le folosească corupt în avantajul lor cum faceţi voi sau cum o vor face oricare alţii din restul spectrului nostru politic dacă ar ajunge la putere pentru că sunt LEIŢI VOUĂ MĂI ŞI FĂRĂ EXCEPŢIE TOŢI AU SOCOTELI NEÎNCHEIATE CU VOI TOCMAI PE TEMA ASTA A JUSTIŢIEI, FIINDCĂ AŢI FOLOSIT-O ŞI O FOLOSIŢI ÎN CONTINUARE PE EI UITÂND CĂ SE ÎNTOARCE ROATA(ironic este că în cazul în care pierdeţi puterea tot USR ĂIA PE CARE VREŢI SĂ ÎI DISTRUGEŢI într-un fel este RĂUL CEL MIC PENTRU VOI ca să nu se termine totul într-un dezastru monumental pentru voi).

  Mai simplu spus aţi pus-o în momentul când veţi pierde puterea indiferent că va fi USR sau alţii, singura diferenţă e de cum o să v-o dea, iar la odiseea asta USR e răul cel mic că sunt iubăreţii cei mai gentili şi dacă o să v-o dea o să v-o dea corect şi legal ca la starea civilă urmând regulile morale şi sociale şi nu pervers şi violaţi cum o vor face alţii asemănători vouă pe care chiar voi i-aţi motivat la astfel de apucături răzbunătoare.

  Primii care vor CĂDEA vor fi cei de la PNL urmaţi inevitabili de PSD pentru că unii FĂRĂ alţii nu puteţi SUPRAVIEŢUII pentru că e un joc făcut PENTRU DOI, aşa că ne mai rămâne să vă mai punem o singură întrebare: „V-AŢI FĂCUT DUŞMANI, SUNTEŢI IUBIŢI, EXISTĂ VREUN MOTIV PENTRU CARE PROSTIMEA(ultima voastră speranţă la care apelaţi cei ca voi în ultimele voastre momente) AR SĂRI ÎN AJUTORUL VOSTRU CA SĂ VĂ SALVEZE ŞI SĂ NU PREFERE MAI BINE SĂ ÎNTOARCĂ CAPUL SAU CHIAR MAI RĂU SĂ V-O DEA CHIAR EI?”.

  PS: Oricât de speriaţi aţi fost de CUCUVELELE MOV(şi doar din vina voastră că nu v-au pus ei să furaţi) care erau corecte şi nu discrimina nici nu se compară ce vă aşteaptă cu CUCUVELELE TURBATE care vor să vadă doar sânge şi justiţia pentru ei va fi doar „ochi pentru ochi dinte pentru dinte”.

  Niciodată nu o ascultaţi pe Mama Omida?

 22. @ premierul de la grivco
  E frumos ciolacu-piggy… Ai zis-o pe-asta…

 23. Thalibanii Ciumei Rosii vorbesc despre „thalibanism politic”! Slugile mafiotilor PSD vor fi slugi toata viata!

 24. Dacă o lege proastă se aşteaptă ca alţii care nu vor fi ei câştigători la alte alegeri să o foseasca bine nu credeţi că e caz de internare? 😀

 25. USR singura solutie politica credibila restul doar mincinosi si tradatori.

 26. @g4media, pentru cine e aria asta de comentarii?
  Ca nu pare in interes public…
  O fi pentru e.ai… dar repet, noi ce primim din asta? Giancul unora – multi – ca sa nubne mai intelegem intre noi…? Trist

 27. Nu stiu dar dupa cum se vede in tara asta unul singur face legile , comanda tot , face numai cum vrea el si tace mereu. Sau poate e cel mai simplu de a arata pe cel ce nu poate sa faca mare lucru caci i Ati luat toate drepturile ca in felul asta marea masa sa nu vada caci in realitate voi sunteti cei ce faceti legile si el e doar obbligato sa le promulge. Dar ce e mai rau e ca foarte multi cred. Doar suntem Romani.

 28. Să nu se confunde cu Santa Claus, că se apropie. Mai bine BMWerner.

 29. Mie mi s-a cam luat sa vina UE sa ne impuna ce sa facem, sa vina Comisia de la Venetia sa ne spuna cum sa facem legile, sa vina x sau y sa ne impuna ce sa dam din avutia nationala si mai ales cui sa dam.
  Nu ne convine ceva, mergem cu para la UE! Chiar nu va dati seama ca noi suntem cei mai mari dusmani ai tarii noastre? Ca para se intoarce ca un bumerang importiva noastra? De ce nu suntem in stare sa ne rezolvam problemele in tara, fara sa ne facem de ras in Europa?
  Romania mai este stat suveran sau nu? Sa stim si noi pe ce picior valsam…

 30. @ spark
  Nu le afectează nimic familia, îi doare-n paișpe de interesul public. Îi doare doar de interesul lor. Divorțează doar pentru că, pe măsură ce strâng averi, le cresc pretențiile și vor altele tinere, așa că nicidecum nu e valabil ce spui.