G4Media.ro

Ursula von der Leyen: Livrarea unor vaccinuri împotriva Covid s-ar putea face…

Ursula von der Leyen: Livrarea unor vaccinuri împotriva Covid s-ar putea face în aprilie, 2021

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis miercuri că livrarea unor eventuale vaccinuri, statelor membre ale Uniunii Europene, ar urma să se facă anul viitor, prin aprilie.

„Numărul mare al aprovizionărilor urmează să înceapă în aprilie”, a declarat președinta Comisiei Europene în conferinţă de presă, conform Reuters.În cel mai bun scenariu, companiile ar putea livra Uniunii Europene până la 50 de milioane de vaccinuri pe lună, a apreciat Ursula von der Leyen, relatează news.ro.

Sursa Foto: Comisia Europeana

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

  1. Ursula, esti o fraiera, Tataru il distribuie in decembrie-ianuarie. V-am luat-o in fata, sac!!!

    • Usurel, Tataru s-a referit la distributia catre persoanele esentiale, care lupta in linia I, restul care consuma oxigen degeaba…cum a zis Ursula!

    • ce naiba, la noi „se face rost”….aia in UE asteapta ordonati la rand, ca fraerii

    • Seb, tu te auzi ce zici?

    • Asta e politica UE.Cei esentiali vor fi vaccinati primii, restul gloatei …prin aprilie!Cu vaccin, fara vaccin, populatia va fi imunizata natural pana in ianuarie…numia ca la unii se va aplica selectia naturala.

    • Nu ca la uresese-ul postacilor seb-olșevici care trollează pentru mafia PRO-USL-PSD. Acolo ”gloata” e ”prima”. Dacă nu, e invitată la ceai.

    • Cata incompetenta si rautate, sa traga de timp pana in vara cand ,,valul”se duce cu tot cu parinti si bunici. Tiparnita merge, vedeti bilantul BCE, populatia scade, afacerile dau faliment etc.
      Sincer asi desena o mustata fuhreritei UE, numita de ologarhie fara votul poulatiei.

  2. Ce le mai place, tuturor covidioților, să se afle în seamă, d-aia bat câmpii întruna și îndrugă tot felul de tâmpenii.

  3. Ursulica s-a trezit din somnul bunastarii si buimacă cum este, vorbeste din amintiri. Cu sau fara vaccin, UE este moarta-n coteț.

    • Bine că trăiește scroafa roșie care trece printr picioarele crăcănatului botoxat, de merge piticul așa de încordat de ”bunăstare” tot timpul . La uresese numai scroafa trăiește, că restul au ”vaccin” și, dacă scapă vreunul, ”buimac cum este”, există și ceai sau ferestre deschise la etajele superioare.

  4. Este o lovitura de „stat” corporatista impotriva micilor antreprenori, digitalizare si implicit inregistrare si prognoza fortata, si reducerea populatiei in mod natural prin boli. UE aluneca deja de cativa ani in spatele SUA din cauza regelemetarilor excesive care invetinesc productivitatea. Raman ei peste noi si voi intrati la categoria noi. Si nu sunt sclavul PSD sau trollul lui Cracanel.

  5. Ursula, Angela, Theresa, Christine, Greta, …
    Mult mai jos : Viorica, Gabi,Gratiela, Renata, Cati, Raluca, …..
    Si lumea arata ca … inainte.