G4Media.ro

UPDATE VIDEO Ministerul Sănătății: Cele două victime ale incendiului întrunesc condițiile de…

UPDATE VIDEO Ministerul Sănătății: Cele două victime ale incendiului întrunesc condițiile de transfer în străinătate/ Un incendiu violent a cuprins o stație de prelucrare a produselor petroliere din Prahova

UPDATE Ora 21:32 Ministerul Sănătății anunță că cele două victime întrunesc condițiile de transfer într-un centru de mari arși din străinătate:

  • ”Având în vedere primele informatii transmise privind suprafața afectată și gradul arsurilor, pacienții întrunesc criteriile de admitere într-un centru de mari arși, România nu are, în prezent, un astfel de centru. După ce se primesc concluziile comisiei de specialitate întrunită la nivelul spitalului se va decide eventualul transfer. Medicii de la UPU Ploiești lucrează în prezent la stabilizarea pacienților”.

UPDATE Ora 21:30 Incendiul a fost lichidat, anunță ISU Prahova.

UPDATE Ora 21:01 Ministerul Sănătății transmite că la UPU Ploiești se face evaluarea, se oferă asistenţă medicală de urgenţă şi prim ajutor calificat pentru cele două victime ale incendiului:

  • ”În paralel se urmează procedura legală, conform Ordinului Ministrului Sanatatii nr. 2.063 din 2 decembrie 2020 pentru înființarea comisiilor de analiză a solicitărilor de transfer în străinătate în vederea efectuării tratamentului pentru pacienții cu arsuri grave”.

UPDATE Ora 20:58 Ministerul Sănătății a transmis o informare conform căreia cei doi angajați care au încercat să stingă focul au suferit arsuri și au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Ploiești, acolo unde se află în evaluare în prezent:

  • ”Din primele informații, este vorba despre doi bărbați, de 59 de ani și, respectiv, 53 de ani. Pacientul de 59 de ani prezintă arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corporală. Pacientul de 53 de ani are arsuri pe 60-70% suprafață corporală. La prima evaluare ambii au căile aeriene superioare afectate”, a transmis Ministerul Sănătății.

UPDATE Ora 20:22 Victimele erau angajate ale societății și încercau să stingă focul. Incendiul este localizat, se acționează pentru lichidare, mai transmite ISU Prahova.

UPDATE Ora 20:01 În urma incendiului, au fost înregistrate două victime cu arsuri de gradul 3 și 4, pe aproximativ 60, respectiv 70% din suprafața corporală. Totodată, au mai fost afectate si 3 autoturisme. Incendiul se manifestă generalizat, mai anunță ISU Prahova.

știrea inițială

Un incendiu violent a izbucnit la o hală în care funcționează o stație de prelucrare a produselor petroliere, în curtea unui fost CAP, a anunțat ISU Prahova, luni seară.

Flăcările au cuprins o suprafață de aproximativ 700 mp, cu pericol de explozie, în hala fiind depozitate uleiuri uzate. De asemenea, în apropierea halei sunt depozitate 3 tancuri a 20 t combustibil. Pompierii acționează pentru pentru răcirea acestora.

Pentru stingerea incendiului acționează 7 mașini de stingere, 1 descarcerare, 2 autoscări și 2 ambulanțe SMURD. Din primele informații, există două persoane cu arsuri, care se află în grija echipajele medicale. Misiunea este în dinamică, transmite ISU Prahova.

sursa foto: Pexels.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Nu-i exclus ca kgb-istii manglitori sa apeleze la metodele de presiune si influenta folosite de teroristii bolsevici in perioada interbelica … Cam multe incendii in ultimii ani.

  2. Beirut Romania.
    Asa cetateni cum e la Beirut asa e si la Romanica SRL.gov.Adica prosti si mai prosti,rai si mai rai,care toti urla din rarunchi ca nu sunt ajutati destul,dar uita ca ei nu ajuta pe nimeni.

  3. Vladutze, ce se mai aude de spitalul ăla pentru marii arși???

  4. Din pacate lipsa de interes si de competenta, zic eu, a personalului medical ne forteaza sa trimitem arsii in alte tari? Ce are doamna infirmiera daca spalati bolnavul cum trebuie? Ne-am obisnuit sa nu ne facem treaba sub pretextul ca nu suntem suficient platiti si nu mai conteaza nici macar ca mor oameni. Prin spitale este nevoie de astfel de personal si spre deosebire de doctori sunt mult mai usor de pregatit dar noi ne multumim sa cumparam siringi la supra pret si pe urma sa ne plangem ca nu mia avem bani.

  5. Cei vinovati sa plateasca spitalizarea si recuperarea celor doua victime .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.