G4Media.ro

UPDATE Hamas revendică atacul armat din Ierusalim, soldat cu trei morți: Doi…

Photo by Menahem KAHANA / AFP

UPDATE Hamas revendică atacul armat din Ierusalim, soldat cu trei morți: Doi teroriși au deschis focul într-o stație de autobuz

UPDATE 14:11 Hamas revendică atacul mortal de la Ierusalim și face apel la „escaladare”

Mișcarea islamistă palestiniană Hamas a revendicat atacul armat soldat joi cu trei morți la Ierusalim și a făcut apel la o ” escaladare a rezistenței ” împotriva Israelului, relatează Le Figaro.

„Frații Mourad Nemr (38 de ani) și Ibrahim Nemr (30 de ani) (…), membri ai brigăzilor Ezzedine al-Qassam din Sour Baher „, un cartier din Ierusalimul de Est, „s-au sacrificat efectuând o operațiune” care „a ucis trei coloniști și a rănit alte persoane” , a declarat Hamas într-un comunicat. Poliția israeliană a confirmat că cei doi atacatori, frați din Ierusalimul de Est, au fost împușcați mortal.

UPDATE 3 O a treia persoană a murit în urma atacului armat din Ierusalim, alte cinci persoane sunt rănite.

UPDATE 2 O a doua persoană a murit după atacul din Ierusalim. Este vorba de o femeie de 73 de ani.

UPDATE O tânără a fost ucisă și alte opt persoane au fost rănite într-un atac armat la intrarea în Ierusalim joi dimineața, potrivit serviciilor de urgență israeliene, citate de Jerusalem Post. Potrivit sursei citate, o femeie în vârstă de 24 de ani a fost ucisă, alte cinci persoane au fost grav rănite, o altă persoană era în stare moderată, iar alte două erau ușor rănite.

știrea inițială

O tânără a fost ucisă și alte șase persoane au fost rănite într-un atac armat la intrarea în Ierusalim joi dimineața, potrivit serviciilor de urgență, citate de Jerusalem Post.

Potrivit poliției israeliene, doi teroriști au deschis focul într-o stație de autobuz la intrarea în oraș. Cei doi teroriști au fost împușcați, potrivit primelor informații.

În imaginile video de la fața locului se vede cum oamenii aleargă în timp ce pe fundal se aud focuri de armă.

Autostrada 1 de la intersecția Motsa spre Ierusalim a fost închisă circulației după atac, iar poliția a direcționat traficul spre autostrada 16.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Nu înțeleg de ce ați pus ghilimelele care încadrează cuvântul „terorist”, induceți ideea că nu ar fi teroriști cei care ucid de maniera asta!

  2. Marius S, bine punctat. Asta se intampla cand se scrie articolul dintr-o tara linistita a UE, având familia in siguranța si astepteptand sa te imbulzesti la targul de Craciun stiind ca nu este nimeni in jurul tau cu gandul ca-ti poate zbura ficații. Pe langa asta, a omis si “t” – ul din cuvant. Poate din cauza asta a pus ghilimelele.

  3. Hamas va fi exterminat dupa ce preda toti ostaticii.