G4Media.ro

Unul dintre oamenii de afaceri reținut de procurori pentru poluarea gravă cu…

Unul dintre oamenii de afaceri reținut de procurori pentru poluarea gravă cu deșeuri a râurilor a fost arestat

George Alexandru Mănescu (31 de ani), administratorul și asociatul unic al firmei Ecogreen Construct din Giurgiu, a fost arestat preventiv de Judecătoria Sectorului 1 în dosarul în care procurorii îl acuză că a deversat ilegal deșeuri în râul Argeș, potrivit sentinței publicate joi.

Un alt suspect în dosar, Cătălin Constantin Florea, administratorul și acționarul firmei Sud Grup Edil Construct din Călugăreni (județul Giurgiu), a fost plasat sub control judiciar.

Parchetul Sectorului 1 a pus sub acuzare firma Ecogreen Construct din Adunații Copăceni, județul Giurgiu și 3 persoane fizice pentru deversări ilegale de deșeuri în râul Argeș.

”În perioada 26.07.2019-22.10.2019, o societate comercială care colecta, transporta și depozita/elimina deșeuri municipale și deșeuri de origine animală din parcurile din Sectorul 1 București, a deversat în apă și a introdus în sol sute de tone de deșeuri, respectiv le-a îngropat în sol în zona unor balastiere din județele Ilfov și Giurgiuși le-a deversat în albia râului Argeș, fără respectarea prevederilor legale, aducând un prejudiciu semnificativ mediului”, arată procurorii.

Foto: Ecogreen Construct. Sursa: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Sa ingropi natura in tone de gunoaie și sa te numești și EcoGreen, ăsta da tupeu de borfas!

  2. Astept cu interes si informatii despre legaturile cu politicienii.

  3. Ce sa facă și el tasu poluează pâine el poluează râurile treaba bună crescut în gunoi îngropat în gunoi ce mizerie și ne e tot.