G4Media.ro

Uniunea Bulgara din Banat se delimitează de votul deputatei Mihaela Petronela Csokany…

Uniunea Bulgara din Banat se delimitează de votul deputatei Mihaela Petronela Csokany şi o acuză că a urmărit un interes personal la votul de ieri

Uniunea Bulgarilor din Banat susţine că deputata Csokany Petronela Mihaela nu a cerut şi nici nu a primit mandat din partea uniunii pe care o reprezintă în Parlament referitor la votul din parlament pentru Codul Penal, se arată într-un comunicat trimis presei, semnat de prim-vicepreşedintele Velciov Yablatosche Stefan.

Mai mult, reprezentanţii bulgarilor din Banat susţin că deputatul ar fi un urmărit un inetres personal pentru că pe numele Mihaelei Petronela Csokany ar exista o plângere penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie încă din 18 ianuarei 2018.

La acest moment, între deputat şi comunitatea pe care o reprezintă ar exista un conflict şi mai multe procese. Ea nu ar avea contact cu majoritatea etnicilor bulgari, nu are şi nici nu a deţinut cabinet de deputat în sediul Uniunii Bulgare din Banat – Romania.

Redam mai jos comuniatul integral

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Ce sa spun, post-factum suntem toti eroi. De ce n-a mandatat-o uniunea pe dna respectiva inainte de vot?

  • Ptr că doamna nu răspunde în fața nimănui . La fel că parlamentarii români . Ai Văzut vreo declarație a vreunei organizații cetățenești din vreun judet în care sa ceara parlamentarului sa nu voteze acela lege ?? Ar trebui sa se facă pețiți in fiecare judet prin care alegătorii PSD sa îi ceara parlamentarului lor care l-au votat sa voteze sau sa nu voteze o lege . Și dacă parlamentarul face contra alegătorilor un mic referendum de demitere parlamentar și la revedere cu el la lada de gunoi . Sa iei vezi atunci ce mai execută băieți ordinele venite de la partid , că pe orma zis : Votanți mei au zis sa nu voteze legea cutare că zbor.

  • Pai tu nu citesti textul articolului?
   „între deputat şi comunitatea pe care o reprezintă ar exista un conflict şi mai multe procese”
   Aceste procese NU au aparut ieri, sunt de ceva timp. Doar ca abia acum au ajuns in presa.
   Uniunii Bulgare din Banat incearca de mai mult timp sa o renege pe aceasta necunoscuta..

  • Prea vechi n-au cum sa fie conflictele, altfel uniunea ar fi trimis pe altcineva in parlament in 2016.
   Cu toate astea, intrebarea ramane: chiar si in stare de conflict, s-a trimis catre dna reprezentat o adresa, o rugaminte, ceva?

  • Trebuie belita

 2. Serios? Si cum a ajuns aceasta persoana in functia de fata???
  Oamenii politici care alcatuiesc Guvernul nu ar trebui sa lupte pentru drepturile cetatenilor? Noi de ce nu ii putem amenda pentru simplul fapt ca au uitat de catateni si de tara??? Ca evident iesitul in strada nu ajuta cu nimic, rad de noi chiar, de ce nu am folosi cate un tomberon pentru fiecare? Infractorii nu dorm noptile ca au constiinta incarcata, sa nu se mai vaiete ei ca sunt urmariti si ca cineva le face dosare de placere… Pentru asta lupta ei? Sa-si spele dosarele ca sa poata dormi linistiti pe banii pe care ni i-au furat? Si nimeni sa nu le faca nimic?
  Fir-ar… Chiar mi-am pierdut cumpatul… Pentru Dzeu, nu mai facem odata dreptate?

 3. Daca aceasta Cskokay nu reprezinta interesele UB din Banat, si in plus a votat modificarile la CP ieri, este clar ca si restul de 166 de deputati au votat tot din interesele personale, de grup, intimidare, etc. orice in afara de constiinta, responsabilitate si respect pentru tara. Astfel, voturile acesteia, alaturi de cele ale celorlalti deputati ai minoritatilor trebuiesc anulate in baza faptului ca nu reprezinta pe nimeni!

  Oricum, mare masluiala a voturilor. Cu 2 peste pragul necesar…

 4. A urmarit Ciocanii…. pardon, banii… scuze.

 5. Vă felicit pentru articole și eforturile depuse, dar nu mai publicați texte cu greșeli de ortografie. Nu e profesionist. Dumneavoastră TREBUIE să fiți exemplu pentru ceilalți jurnaliști.
  Vă mulțumesc.

 6. Nu este de mirare. Intr-o tara in care si cele mai nobile idei si principii devin golite de sens, intr-o tara a formei fara fond, de ce ne miram ca ideea de reprezentare pana si a celor mai marunte minoritati nationale (cati bulgari, sau cehi, sau armeni, exista in Romania ?) duce la monstruozitati precum aceasta cucoana? Nici numele nu suna bulgareste macar. Cum o individa cu prenume romanesti si nume de familie unguresc ajunge sa reprezinte minoritatea bulgara , asta se pierde in tenebrele legislatiei tembele din aceasta tara. Cert este ca acesti „minoritari”, cand nu se reprezinta pe sine, ca persoana fizica, sunt cot la cot cu borfasimea majoritara, indiferent care a fost asta. Cred ca rabdarea romanilor este pe sfarsite. Cred ca viata pambuccienilor in parlamentul Romaniei este pe terminate. Prea mult rau fac si ei, si ungurii, in alianta cu borfasimea.

 7. LA CE AJUTA? LA NIMIC!

  CE DORESC MINORITATILE PRIN REPREZENTANTII LOR PENTRU ROMANIA ? CORUPTIE, CE SA DOREASCA?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.