G4Media.ro

United Airlines va concedia 232 de angajaţi întrucât nu s-au vaccinat împotriva…

United Airlines va concedia 232 de angajaţi întrucât nu s-au vaccinat împotriva COVID-19

Compania United Airlines a anunţat miercuri că va concedia 232 de angajaţi care au decis să nu se vaccineze împotriva COVID-19, informează DPA.

United Airlines este prima mare companie de transport aerian care face obligatorie vaccinarea anti-COVID-19 pentru angajaţii săi, după ordinul executiv dat de preşedintele SUA Joe Biden privind vaccinarea personalului angajat în firmele contractoare de la nivel federal.

”Aş fi vrut să avem vaccinaţi 100% din angajaţi, dar dintre cei 67.000 de salariaţi ai noştri din SUA există 232 care nu s-au vaccinat şi ei vor începe procedura de terminare a contractului”, a declarat preşedintele-director executiv al United Airlines, Steve Kirby.

În prezent, 99,7% dintre angajaţii United Airlines sunt vaccinaţi complet împotriva COVID-19.

După ce această companie a luat decizia vaccinării personalului său, alte companii aeriene, precum Hawaiian Airlines şi Frontier Airlines, i-au urmat exemplul. Multe companii aeriene susţin vaccinarea angajaţilor lor, dar fără a introduce obligativitatea acesteia.

Delta Airlines rămâne cea mai mare companie aeriană americană care nu a impus obligativitatea vaccinării complete a salariaţilor săi, însă şi în cazul său 90% din angajaţi se vaccinaseră până miercuri.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Unde e ala cu discriminarea, sa ne spuna el ca trebuie sa dea in judecata compania sa ii bage in faliment! 🤣🤣

  2. De necrezut! Dacă în USA e posibil așa ceva, we are done!

    • Faci confuzii grave. It’s not we are done, it’s you are done. Si inca vreo cativa sarantoci asa ca tine. Prostovanule.

    • Ca-n china: critici guvernul, nu mai zbori, nu mai mănânci, nu mai exiști!
      Păcat ca detin americanii arme!

  3. Foarte bine. Doar asa se poate termina cosmarul asta. cine nu intelege de vorba buna sau nu il duce capul sa fie obligat intr-o forma sau alta sa se vaccineze. Nu este singurul vaccin obligatoriu. Daca erau oamenii de-a lungul timpului intrebati la fiecare vaccin care s-a administrat in lumea asta, jumatate nu am mai exista.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.