G4Media.ro

Ungaria pregăteşte interzicerea adopţiilor de către cuplurile homosexuale, într-o perioadă când protestele…

Ungaria pregăteşte interzicerea adopţiilor de către cuplurile homosexuale, într-o perioadă când protestele sunt interzise

Guvernul Ungariei a elaborat modificări ale legislaţiei prin care practic s-ar interzice cuplurilor homosexuale să adopte copii; minorităţile sexuale nu pot manifesta împotriva măsurilor, din cauza restricţiilor în vigoare pentru combaterea epidemiei de coronavirus, remarcă Reuters, citată de Agerpres.

Premierul Viktor Orban a propus şi un amendament la Constituţie, conform căruia copiii trebuie crescuţi conform interpretării creştine a rolului genurilor.

Proiectele de legi au fost depuse în parlamentul ungar marţi seara, iar de miercuri în Ungaria sunt în vigoare diferite interdicţii prin care se încearcă diminuarea numărului de infectări cu coronavirus.

Apărătorii drepturilor minorităţilor consideră că intenţiile executivului de la Budapesta sunt un atac împotriva comunităţii LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali şi altele).

Conform proiectelor de reglementări, numai cuplurile căsătorite vor putea adopta copii; persoanele singure au nevoie de permisiunea specială a ministerului răspunzător de problemele familiei. Grupul Hatter, susţinător al drepturilor minorităţilor, arată că astfel cuplurilor gay li se interzice practic adopţiile; până acum, unul din parteneri putea solicita adopţia individual, deoarece în Ungaria nu sunt permise căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

Partidul de dreapta Fidesz, aflat la guvernare, se confruntă în perspectiva alegerilor de la începutul lui 2022 cu problemele legate de pandemie şi de efectele economice ale acesteia. În paralel, guvernanţii şi-au amplificat retorica anti-LGBTQ şi susţin că noua legislaţie ‘va pune mai puternic accentul pe drepturile copiilor în procesul de adopţie’.

În mai, Ungaria a interzis modificarea sexului în actele personale. Orban şi alţii au criticat, de asemenea, cărţile pentru copii care prezintă în mod pozitiv diversitatea sexuală.

Reuters reaminteşte că homofobia a fost una din poziţiile importante în campania pentru alegerile de anul acesta şi pentru PiS (Lege şi Justiţie), partidul naţionalist de guvernământ din Polonia.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

55 comentarii

 1. Foarte bine face.

  • Inseamna ca Ungaria si-a rezolvat toate problemele, este noua Germanie a industriei, noua Franta a artelor si noua Elvetie a economiei si deci este logic sa treaca si la genul asta de probleme presante si de actualitate.

  • Tocmai de aceea nu este cazul sa creeze altele. Sa nu distrugem si viitorul unor copii…

  • Trebuie multe calitati si sa ai in spate cetatenii ca sa te pui impotriva directivelor oligarhilor internationalisti.

  • De unde si vorba din batrani: ‘Eu nu sunt tatal tau, eu sunt mama ta. Tatal tau este clopotarul.’

 2. Ai auzit museristilor!Gata, chemati-va neamurile in Romania, dati-le cetatenie si liber la adoptie, arborati steagurile victorie!Romania stat lgbitist.Cata discriminare mai e in Ungaria!

 3. Din pacate doar ei si cu polonezii mai sunt in stare sa se impotriveasca tavalugului marxist

 4. „Ungaria pregăteşte interzicerea adopţiilor de către cuplurile homosexuale, într-o perioadă când protestele sunt interzise ”

  Bon, si care e problema voastra? Cineva din Redactie e direct afectat?

  • Platiti un abonament de X ron sau eur la G4 care va da dreptul sa le faceti/contestati selectia subiectelor relatate ?

 5. Ungaria ar trebui exclusă din Europa. Ar trebui trimisă undeva între Iran și Turcia

 6. Nu stiu cat de ampla e problema copiilor abandonati si distrusi uman si social prin caminele sociale, presupun ca mai rau ca-n Romania n-are cum sa fie, dar de principiu e o cretinitate oriunde s-ar intampla. Iei sansa unor oameni sa se completeze uman, social si emotional din cauza de fundamentalism religios si conservatorism retrograd.

  • Mircea, o iei sus sau jos? Bulangii adopta copii doar ca sa ii abuzeze.

  • Bad@ sufera cu capul

  • Îți dorim să fi „adoptat” de un cuplu de homosexuali, să ti-o tragă unul pe la spate în timp ce-o iei la cioc de la al doilea.

  • D-le Nick, la copii nu „se trage”, li se da sa suga!
   Nu știam ce nu e bine la articol, acuma mi-am dat seama, poza atasata articolului nu se pupa cu conținutul, trebuia o poza cu o familie de homosexuali fericiți care se plimba prin parc cu copiii, nu familie tradițională!

  • @bada,
   „Mircea, o iei sus sau jos? Bulangii adopta copii doar ca sa ii abuzeze.”
   Nu exista o legatura intre homosexualitate si abuz. Este un mit. Abuzatorii vor fi tratati cum sunt tratati abuzatorii heterosexuali.

 7. Foarte bine! Dacă bulangii vor copii sa și-i facă.

 8. Sunt foarte activi, băieții, acum că au intrat în vigoare măsuri severe datorită covidului ( nu sunt singurii ). Fac modificări serioase în Legea de Bază ( așa se numește Constituția, de când Orban și-a cioclopedit una ganz nouă ) între altele cu privire la alegeri ( prin care opoziția și așa slabă ca o mimoză va avea încă un obstatol să se unifice ).

  Legat de subiectul articolului, viața este uneori chiar sarcastică, cum e și cazul acestei perechi de transsexuali, căsătoriți în toată regula. Ce s-a întâmplat ? În luna Mai s-a interzis schimbarea sexului ( și evident reflectarea acesteia în documentele personale ). Amândouă persoanele s-au născut bărbați, dar numai una dintre ele a reușit să înregistreze schimbarea de sex și figurează în evidențe ca femeie, celălalt – deși transsexual după cum se vede – a rămas tot ”bărbat” ( în hârtii ). Cazul e unic chiar și în țara asta exotică a minunilor ))))

  https://uk.reuters.com/article/uk-hungary-lgbt-wedding/transgender-couple-wed-in-hungary-land-of-growing-homophobia-idUKKBN27M23I

 9. Noroc că la noi de agenda marxistă se ocupă USR, gheii și pedofilii pot sta liniștiți!

  #USRlaGuvernare

 10. f bine. acei copii vor fi „condamnați” la homosexualitate, dar fiind mediul in care se dezvolta.

  nu am nimic cu homosexualii, dar până la copii.

  • Homosexualitatea este epigenetică, nu invatată. Copiii homosexualilor nu sunt mai probabil homosexuali, la fel cum copiii heterosexualilor nu sunt intotdeauna heterosexuali.
   Homosexualitatea este proportionala cu numarul de copii dintr-o familie si cu stresul neonatal.

  • nu este doar gena cea care determină comportamentul homosexual, după cum spune ultimul studiu din 2019

   ….Orientarea sexuală are într-adevăr o componentă genetică, spun cercetătorii, confirmând studii precedente de mai mică amploare, realizate în special pe gemeni. Însă această componentă depinde de o mulţime de gene. „Nu există o genă gay unică, ci numeroase mici efecte genetice repartizate în genom”, a explicat Ben Neale.
   Acestor lucruri li se adaugă un factor esenţial: mediul în care o persoană creşte şi trăieşte.
   Pentru a explica mai bine concluziile cercetării, oamenii de ştiinţă au făcut comparaţii cu înălţimea oamenilor: efectul genetic este indiscutabil, deoarece înălţimea unei persoane este legată de aceea a părinţilor ei. Însă genetica nu explică totul: alimentaţia din timpul copilăriei are la rândul ei un impact puternic asupra înălţimii. Aceste detalii sunt denumite de oamenii de ştiinţă „factori de mediu”.

 11. Vă dați seama ce proteste erau, cum se răsculau gheii, erau milioane de ghei… GHEI DIN TOATĂ LUMEA, UNIȚI-VĂ!!!

 12. Foarte bine Ungaria !
  Homosexualii, daca vor copii sa ii faca. Au posibilitatea fizica de a rezolva problema. Dupa care pot reveni la obiceiurile lor.

 13. Bine ca mai sunt tari unde se face ceva pt a opri cancerul LGBTQXYZtist.
  PS: Ta-pa-laga, nu-mi mai bloca mesajele. Comentariile mele nu sunt un apropo la orientatea ta senzuala.

 14. O mulțime de putiniști pe aici (ghei ratați). Ce-i interesează pe ăștia dacă unii vor să și-o tragă în fund, sau dacă vor să adopte copii?

  • Pe oamenii care mai au decență și ratiune îi intereseaza soarta acelor copii. Traumele emoționale cu care s-ar putea alege în urma unei astfel de adopții. Nu ar fi destul că sunt înfiați, dar imaginați-vă cum s-ar simți la școală, în grupul de prieteni, având doi bărbați pe post de tată și mamă…

  • Traume emoționale? Mă îndoiesc că ar fi mai rău decât a avea 18 ani și la ieșirea din cămin să nu știi să te speli pe dinți sau să te bărbierești. Viața nu e rai, toți avem unele traume, unii trecem de ele mai ușor, unii au traume mai mari decât am avut eu sau tu. Un copil poate chiar folosi in avantajul lui faptul de a avea doi părinți de același sex, dacă știe să gestioneze bine situația.

  • @ Cassandra. Nu te supăra, dar susții niște aberații. Parcă unica șansă a copiilor instituționalizați ar fi homosexualii! Statul ar face mai bine să asigure condiții și asistenți maternali acelor copii în loc să legifereze anormalul. Cât despre copiii pe care homosexualii ar dori să-i adopte (fără probleme de sănătate sau handicapuri…), sunt sigură că și-ar găsi cămine în rândul unor familii normale, sunt destule care se chinuie să înfieze ani de zile…

  • @Ana
   Nu știu de ce pornești tu de la prezumția că homosexualii sunt niște aberații hidoase. Pot fi heterosexuali care au caracter extrem de aberant. E de datoria celor care încredințează copilul unei familii, să încerce să se asigure că acesta va avea un mediu de viață decent. Probabil s-ar uita dacă au cazier, sursa de venit, eventuale recomandări din cercul lor de cunoștințe.

  • @Casandra. Nu am spus că sunt aberații hidoase. Am spus că homosexualitatea nu constituie normalitatea. Natura însăși ne spune asta. Firesc ar fi să nu fie dați copii spre adopție celor cu comportament anormal.

  • Aberația e un sinonim pentru anormalitate. Toți oamenii au o doză de unicitate, deci sunt anormali într-o măsură mai mare sau mai mică. Să știi că geniile sunt in general persoane anormale, și nu mă refer doar din punct de vedere al inteligenței, unele au obiceiuri foarte dubioase. Totuși fără ele societatea nu ar progresa.

  • Draga Cassandra, acelor copii abandonati trebuie sa le asiguram DREPTUL la o familie normala, heterosexuala. Nu e suficient ca au trecut prin drama priederii propriei familii, cine suntem noi sa le luam si sansa de a crestw intr-o familie cu mama si tata?

  • De regulă e unul activ și altul pasiv, deci s-ar putea încadra la mamă și tată. Plus că au dreptul/șansa și la o familie tradițională. N-am auzit ideea că vor fi înfiați doar de homosexuali. Și nu garantează nimic că în familia de heterosexuali îi va fi mai bine decât în cea de homosexuali.

  • Zau, pt ca „de regula unul e activ si unul pasiv s-ar putea incadra la mama si tata”? Asta inseamna pt dumneata mama si tata? Sunt fara cuvinte in fata acestui obtuz cu a privi lucrurile.

  • ” sunt sigură că și-ar găsi cămine în rândul unor familii normale, sunt destule care se chinuie să înfieze ani de zile…”

   Draga Ana, dar ai putea chiar tu cu partenerul dumitale sa infiati cel putin un copil sarman, sa nu cumva sa ajunga pe mana homosexualilor anormali si sa dati un exemplu de omenie celorlalte familii heterosexuale!

  • Ca de aia e plin in camine de copii abandonati, ca sunt o gramada de familii care SE CHINUIE sa-i adopte!

 15. Ungaria va deveni comunista / dictatura

  • Da mah, daca nu-i lasi sa abuzeze copii se numeste dictatura.
   Vezi ca nu se stie ce-ti aduce soarta (un accident de masina etc) si copii tai pot ajunge adoptati de un cuplu Ali & Ibrahim sau Petre &Gheorghe.
   Copii crescuti de un cuplu LGBTQXYZetc vor deveni handicapati emotional/psihic, in cazul in care nu sunt abuzati sexual.
   In curand zoofilia si necrofikia feveni legale. Si copii vor putea fi adoptati de Ali si camila lui adanc iubita.

 16. Bravooooooooooooo m. Uie CURcubeilor

 17. )))
  adica ameninti cu bataia un masochist

 18. Mama, cati ratati sunt pe aici. Ia spuneti homofobilor, v-a atacat valul de homosexuali dupa execul Referendumului tantalailor pesedisti? Ii simtiti noaptea cum va pandesc? Nu-i asa ca s-au inmultit? Am ..am vazut oameni cu creierul varza de la droguri care erau mai lucizi si educati ca voi. Ce frustrati
  Admirati un narcisist (ca astia sunt toti dictatorii si abuzatorii) care nu are ce face in delirul lui toxic. Si daca ar fi sa dea frau liber la adoptii de acest gen, veti numara pe degete cate cupluri de homosexuali sunt in Ungaria are ar dori sa adopte. Dupa voi, fiecare straduta are cate un cuplu de homosexuali, nu? Sunt puzderie. Dar se ascund de voi, astia, care va nenorociti nevestele la cratita si in pat cand va imbatati :)) Nu-i asa ca le intrebati dupa sex „daca a fost bine” si ele va spun „da, cum sa nu” ?!!! :))))

 19. Foarte bine procedează Ungaria. Anormalul poate să existe, dar e o excepție și nu poate fi impus ca normal. Această anomalie numită homosexualitate nu ar trebui să trezească ură, ci toleranță și înțelegere. Dar nu acceptare ca normalitate, nu întoarcerea pe dos a rațiunii și a decenței. Nu mai dați exemple de familii care se păruiesc, ăsta nu e un argument pentru a accepta anormalul. Devierile sexuale există dar nu sunt firescul naturii, ci excepțiile ei. Nu e treaba societății ce face fiecare în dormitor, dar să dea copii spre adopție unor indivizi cu deviații de la firesc, nu!

 20. Sunt de acord cu decizia lor. Europa se desparte prea mult de trecutul ei intelectual si crestin care a produs cea mai dezvoltata civilizatie de pana acum (Sua inca de la inceput a fost compusa din europeni) . Cei ce nu stiti ce se intapla cautati pe internet ideologia political correct si efectele ei. Zis rapid ea transforma o societate intr-un recipient neutru, in care stiinta este cea care ghideaza si in care daca o mana de oameni vin din Pakistan sa nu fie un chin adaptarea la o cultura total diferita pentru ca ea trebuie uniformizata si eliminata treptat , fiecare fiind obligat prin legi sau moral sa tina in privat orice opinie , obicei , traditie , religie , etc.

 21. Bai sa stiti ca chiar daca erau posibile protestele,la asta nu ar fi protestat.Cum nu au protestat nici in Polonia contra criminalizarii avortului foarte multi.
  Daca le-ar mai fi interzis inca o data netul,ieseau cu milioanele,fie ca aveau voie,fie ca nu,dar la asta nu,pentru ca sunt de acord cu asta.Si ei si polonezii,in general cei din estul europei.
  Asta se face cu girul populatiei,la fel cum se acorda implicit sau explicit pentru ORICE FAC GUVERNANTII,oriunde in lume.Dar aici chiar e foarte explicit.Asta vor pe scurt.

 22. In Ungaria exista planuri foarte bine puse la punct pentru adoptia copiilor orfani. Sistemul lucreaza foarte bine in avantajul acestor copii. Interzicerea adoptiilor de catre cupluri homosexuale este o angajament cam extrem dar necesar.

 23. Asa le trebuie futu-i in cur de gaozari!

 24. Cata vreme alegeerile sunt ne-interzise, poporul maghiar isi poate exprima voijnta. Protestele sunt ce are Europa „Libera” in loc de mana.

 25. C-o fi bine (cum zic și eu) sau c-o fi rău ce fac ungurii, da’ un lucru e cert: sunt un popor brav care nu face sluj în fața decadenței occidentului. Noi suntem din alt aluat…

 26. Ca de aia e plin in camine de copii abandonati, ca sunt o gramada de familii care SE CHINUIE sa-i adopte!

 27. Vai, dar ce de oameni „preocupati” de soarta orfanilor sunt pe aici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.