G4Media.ro

Unele unităţi de cazare din Deltă anunţă că Revelionul este sold out/…

Unele unităţi de cazare din Deltă anunţă că Revelionul este sold out/ Pachetele de două sau trei nopți pornesc de la 350 de euro și ajung la 500 de euro

Unele unităţi de cazare din Delta Dunării anunţă că nu mai au niciun loc disponibil pentru petrecerea din noaptea dintre ani, printre acestea fiind pensiuni deschise de aproape 16 ani, dar şi unităţi hoteliere înfiinţate recent.

Directorul general al unei unităţi turistice din satul Crişan, Viorel Poştaru, a declarat, pentru Agerpres, că de Crăciun şi de Revelion, pachetele de două sau trei nopţi au preţuri care pornesc de la 350 de euro şi ajung la 500 de euro, în ofertă nefiind incluse serviciile de SPA sau plimbările în Deltă.

„Pentru Crăciun, 60% din bilete sunt vândute, iar Revelionul este sold out. Mai avem locuri pentru sărbătorile de rit vechi. În cazul acesta, preţurile sunt mai mici, pornesc de la 130 de euro şi ajung la 330 de euro”, a menţionat Poştaru.

În unitatea turistică deschisă acum aproape trei ani, va fi pentru prima dată când se va organiza un eveniment cu prilejul sărbătorilor de iarnă pe rit vechi.

„În zonă, avem comunităţi mari de lipoveni şi din acest motiv ne-am gândit să organizăm Crăciunul şi Revelionul pe rit vechi”, a mai spus directorul general al complexului.

Proprietara unei pensiuni din satul Dunavăţu de Jos, Rodica Crăciunescu, a afirmat că anul acesta pensiunea pe care o deţine s-a închiriat pentru Revelion mai din timp decât în alţi ani.

„S-a ocupat foarte devreme pentru că noi suntem foarte vechi. Suntem de 16 ani pe piaţă şi deja avem vadul nostru de turişti. Nu oferim decât cazare. Suntem o pensiune mică”, a afirmat Rodica Crăciunescu.

Sezonul turistic în Deltă se închide de regulă în luna octombrie şi reîncepe în aprilie-mai. În timpul iernii, puţine pensiuni primesc oaspeţi, iar cele care o fac sunt în principal unităţi mici, deschise de foarte mulţi ani, care au clienţi fideli.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Au dat cu toții lovitura?