G4Media.ro

Un voluntar american, paramedic, a fost ucis în Ucraina / O rachetă…

sursa foto: Telegram/ SPRAVDI

Un voluntar american, paramedic, a fost ucis în Ucraina / O rachetă a lovit vehiculul în care se afla, în Bahmut / Bărbatul ajuta la evacuarea civililor

Un voluntar american a fost ucis în timp ce se afla pe linia frontului în Ucraina, la doar câteva săptămâni după sosirea în ţară, conform News.ro, care citează The Guardian.

Pete Reed, în vârstă de 34 de ani, a fost ucis joi în timp ce ajuta la evacuarea civililor, când vehiculul său a fost lovit de o rachetă în Bahmut, oraş din est, care a devenit scena unor confruntări intense.

Potrivit Kyiv Independent, bombardamentele au rănit aproximativ cinci persoane. În ultimele săptămâni, Bahmut şi oraşul învecinat Soledar au fost vizate de bombardamente intense şi de atacuri la sol din partea trupelor ruse şi a mercenarilor Wagner.

Reed, care era paramedic, s-a alăturat Global Outreach Doctors în ianuarie în calitate de director de ţară al organizaţiei umanitare non-profit de voluntariat pentru Ucraina, potrivit CEO-ului GoDoc, Andrew Lustig, care a detaliat experienţele lui Reed.

Reed a ajuns în Ucraina în a doua săptămână a lunii ianuarie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Ucrainenii sunt vinovați ca nu au evacuat civilii deși era f clar ca pierd Bahkmut. Și civilii sunt vinovați ca nu pleacă, așteaptă sa vina rusii peste ei.

  2. Play stupid games, win stupid prizes.

  3. Fugea după hamburgeri și a mierlito!

  4. Fost US Marines, asta spune totul, cica „paramedic”….

  5. Pe surse Rusia a pierdut peste 50.000 de soldati în Bakhmut în timp ce Ucraina câteva mii, iar postacul Florin fabuloasa ca e măcelărie de ucrainieni când mor de vreo 10 ori mai multi rusi, iară armata rusa e decimata și cu moralul la pământ.

  6. condolences