G4Media.ro

Un turist de 71 de ani a căzut 70 de metri de…

Un turist de 71 de ani a căzut 70 de metri de pe traseu în Masivul Leaota/ Salvamontișii au intervenit pentru recuperea persoanei accidentate

Un turist în vârstă de 71 de ani s-a accidentat, sâmbătă, în Masivul Leaota, salvamontiştii intervenind pentru recuperarea lui.

Potrivit Serviciului Public Judeţean Salvamont Argeş, accidentul s-a produs în zona Vârfului Piatra Dragoslavelor.

  • UPDATE 20.11 Turistul care s-a accidentat, sâmbătă, în Masivul Leaota, a fost coborât de salvamontişti în comuna Dragoslavele şi preluat de un echipaj SMURD, care l-a transportat la spital. „Bărbatul a fost preluat şi este transportat la spital de către echipajul SMURD. Este vorba de un bărbat cu vârsta de 70 de ani, care prezintă politraumatisme, printre care şi leziuni la membrele inferioare şi la cap”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

„Persoana accidentată are 71 de ani şi făcea parte dintr-un grup ghidat de 17 participanţi, echipaţi corespunzător. A căzut din traseul urmat aproximativ 70 de metri, lovindu-se de copaci, zona fiind împădurită. Accidentatul este conştient, cooperant, prezintă plăgi în zona scalpului şi nu se poate deplasa. Lângă el a rămas unul dintre ghizi, până la sosirea echipelor Salvamont”, a informat Salvamont Argeş.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că un echipaj SMURD, care intervenise la un incendiu în Poienarii de Muscel, va prelua pacientul care va fi transportat de salvamontişti până la biserica din localitatea Dragoslavele.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Antioccidentalii deghizati in antivaccinisti sa nu se bucure degeaba. Nu am patit mai nimic , doar am alunecat putin in timp ce postam pentru a combate aceste elemente extremiste, doritoare de despotism oriental