G4Media.ro

UPDATE Vagonul unui tramvai de pe linia 41, deraiat la stația Pod…

Sursa: Infotrafic/Forbes

UPDATE Vagonul unui tramvai de pe linia 41, deraiat la stația Pod Ciurel / Circulația tramvaielor a fost reluată după 65 de minute

Un vagon al unui tramvai a deraiat, duminică, pe Podul Ciurel, STB anunţând că Linia 41 a fost blocată 65 de minute.

UPDATE: STB anunţă că circulaţia pe Linia 41 a fost reluată. Traficul a fost blocat timp de 65 de minute.

Știrea inițială

”Linia 41 – blocată pe Şos. Virtuţii, în staţia Pod Ciurel, pe sensul spre Ghencea. Cauza: deraiere”, a anunţat, duminică, pe Twitter, STB.

Compania a precizat că Linia 41 este blocată.

”Pentru preluarea fluxului de călători de pe traseu, funcţionează o linie navetă de autobuze”, a mai transmis STB.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Asta e România Normală?

 2. Ce normala, bre? Educata…

 3. Directorul uns de USR sta bine pe scaunul ala de la STB

 4. Nici nu vreau să mă gandesc la ce motive or să bage Directorii STB dacă unul din tramvaiele noi fabricate de Astra Arad o să pătească la fel pe linia 41, parcă se lăudau că această linie corespunde din punct de vedere tehnic ……

 5. Dezastru la STB: Linii de tramvai și troleibuz suspendate sine-die, linii de troleibuz deviate și scurtate la jumătate de traseu, circulația STB suspendată în week-end in jumătate de București (zona centrala), linii de autobuz și tramvai care circula unul la jumătate de oră, chiar în zilele lucrătoare la orele de vârf.
  Chioșcuri de bilete desființate fara a fi înlocuite măcar cu un automat de bilete, ca în țările civilizate. Ni se recomanda plata cu telefonul, care taxează un bilet triplu fata de cel procurabil de la chiosc (și cu plata in euro, căci leii românești nu mai sunt buni pentru Primăria București !?!). Ne-am dat cu Occidentul, deh, transportul cu mijloacele dărăpănate ale STB nu mai cadrează cu valuta amărâților din Europa de Est !!!

  • Mafia controlorilor: nu scrie aproape nicaieri ca daca iti iei bilet prin SMS trebuie sa il iei cu cateva minute inainte, cat timp stai in statie si astepti 15 minute sa vina STD-ul. Daca iei biletul in timp ce te urci iti iei amenda, pentru ca zic controlorii ca l-ai luat doar ca i-ai vazut pe ei. Nu mai zic de faptul ca nu e valid tot 90 minute, ca esti fortat sa il iei dinainte sa te urci.

 6. Chelbea e cu rapăn: linii deviate, suspendate sau scurtate, circulația oprita in weekend in zona centrala, plata in euro prin SMS la prețuri exorbitante fata de dărăpănăturile cu care se circulă în Bucuresti, chioșcurile de bilete închise, cu asta se lauda Nicușor că fiind „reforme” la STB.

 7. Cam agramat reporterul. Sa ne spuna care vagon a deraiat ?? Primul sau al doilea ??

 8. Așa se întâmplă când liniile de tramvai nu sunt întreținute cum trebuie. Se fac că lucrează la ele. Am un vecin care stă acasă cu zilele și da dreptul unui șef de la stb unul Doman lunar, avansul la tine, lichidarea la mine.
  Bravo Nicușor!!!

 9. Asta arata cat de bine se repara liniile de tramvai din București. Vedem adesea uni care se fac că lucrează pe la ele, mai cârpesc și dorm in picioare.Am un vecin care stă pe acasă mai mereu de ani de zile dar este angajat la stb și dă dreptul la unul doman care e mare șef am înțeles, avansul la tine, lichidarea la mine se practică. Vai de noi!
  Bravo Nicușor!!!! Dormi în papuci!

 10. La STB este o increngatura mafioata bazata pe spagi si hotie. Nimic nu misca fara spaga