G4Media.ro

Un tânăr din Caraș Severin a fost împuşcat accidental la o vânătoare…

sursa foto: Pexels

Un tânăr din Caraș Severin a fost împuşcat accidental la o vânătoare ilegală

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Teregova, a fost împuşcat din greşeală în timpul unei vânători ilegale care a avut loc în zona localităţii Rusca, victima fiind rănită în zona toracelui şi a piciorului drept, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, relatează Agerpres.

Incidentul a avut loc duminică seara, vinovat fiind un bărbat de 47 de ani, din Teregova, care, în timp ce se afla pe un fond de vânătoare, fără să deţină autorizaţie, ar fi făcut uz de armă fără drept, rănindu-l pe tânărul de 24 de ani.

„Ulterior, bărbatul de 47 de ani l-ar fi transportat pe cel de 24 de ani de la locul evenimentului până la intrarea în localitatea Rusca, unde a fost preluat de către părinţii acestuia, transportat la domiciliu şi apoi la spital, tânărul fiind rănit în zona toracelui şi a piciorului drept”, a precizat sursa citată.

Bărbatul de 47 de ani figurează ca deţinător de permis de armă, de la domiciliul acestuia poliţiştii ridicând trei arme de vânătoare, una cu glonţ şi două cu alice.

De asemenea, şi tânărul de 24 de ani figurează ca deţinător legal de armă, de la acesta poliţiştii ridicând două arme de vânătoare.

În acest caz a fost deschisă o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, uzul de armă fără drept şi braconaj, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Bun.

  2. Umblați cu sofisme. A fost braconaj în toată regula. Braconaj, da și nu vânătoare ilegală?! Karma!