G4Media.ro

Un tânăr din Cahul a trecut înot Prutul cu trei arme furate…

Sursa foto: Wikipedia

Un tânăr din Cahul a trecut înot Prutul cu trei arme furate dintr-un magazin din Austria / A fost prins de patrula poliției de frontieră din Republica Moldova

Procurorii moldoveni în colaborare cu ofițerii Poliției de Frontieră ai Direcției regionale Sud, au reținut un tânăr care a încercat să introducă ilegal RM trei arme sustrase dintr-un magazin din Austria, în valoare de 34.000 euro, transmite publicația Jurnal, citată de Rador.

Conaționalul cu vârsta de 26 de ani din Cahul a fost reținut în flagrant de către patrula Poliției de Frontieră, după ce acesta ar fi traversat ilegal prin înot râul Prut, din România.

Acesta a fost surprins cu ajutorul mijloacelor speciale în timp ce se deplasa de la linia frontierei de stat spre interiorul țării, după care a urmat reținerea lui imediată Tânărul avea cu el pașaportul biometric și o geantă în care s-au depistat trei arme de vânătoare cu țeava ghintuită, împachetate în bandă adezivă impermeabilă.

La audieri, tânărul a recunoscut că a încercat să introducă în țară armele, în scop de comercializare pe piața neagră din Moldova, cu 25 mii euro. Totodată, ca urmare a perchezițiilor domiciliare, desfășurate sub conducerea procurorilor PCCOCS, polițiștii de frontieră au depistat și alte probe ce ar oferi dovezi confirmative pe cazul dat.

Sursa: Jurnal.md

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Cine mai spune că Bode nu doarme? Ceva Schengen?

  2. Noroc cu moldoveni, ca ai nostri sant varza. Si mai vor in Schengen.