G4Media.ro

Un sortiment de pui congelat, retras de pe rafturi din cauza contaminării…

Sursa foto: Pixabay

Un sortiment de pui congelat, retras de pe rafturi din cauza contaminării cu Salmonella / Producătorul polonez Cedrob a făcut anunțul / Produsul a ajuns în magazine din București și mai multe județe

Producătorul polonez Cedrob a anunţat luni că retrage de pe rafturi un anumit sortiment de pui congelat în urma contaminării cu Salmonella Enteritidis, potrivit informaţiilor postate de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), relatează Agerpres.

Este vorba despre produsul „Sferturi posterioare de pui congelate”, cu gramaj de 10 kg, nr. lot 191/3/23 şi data de expirare 10 iulie 2025.

„În cazul în care aţi cumpărat produsul menţionat mai sus, vă rugăm să nu îl consumaţi şi să îl returnaţi în magazinul de la care l-aţi achiziţionat în baza bonului fiscal”, se precizează în anunţul producătorului.

Produsul a fost comercializat în magazine din București, Iași, Brăila, Galaţi, Târgu Mureş, Băbeni, Mediaş, Bacău, Scheia, Suplacu de Barcău, Oradea, Galaţi, Alba Iulia şi Motru.

Mai multe detalii aici.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...