G4Media.ro

Un seif cu jumătate de milion de euro a fost furat de…

Un seif cu jumătate de milion de euro a fost furat de un bărbat și o femeie de la o lucrătoare sexuală în Olanda/ Suspecții ar fi cheltuit banii pe păcănele și distracție înainte să fie prinși (surse)

Un seif cu jumătate de milion de euro a fost furat de un bărbat și o femeie de la o lucrătoare sexuală în Olanda, iar suspecții ar fi cheltuit banii pe păcănele și distracție înainte să fie prinși, susțin sursele G4Media. Suspecții ar fi știut de la o rudă a victimei că aceasta deține un seif cu bani și că nu va locui o perioadă în apartament.

Suspecții ar fi supravegheat zona o perioadă, apoi au încercat să intre cu o cheie falsă care s-ar fi rupt în broască și ar fi folosit o rangă, în cele din urmă.

Banii nu au fost găsiți la percheziții, suspiciunea anchetatorilor fiind că aceștia au fost deja cheltuiți pe păcănele și alte distracții.

Comunicatul Poliției București

Astăzi, 11 aprilie 2023, politiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județul Dâmbovița, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 3 noiembrie 2022, polițiștii Secției 25 au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-un apartament, din Sectorul 6, de unde ar fi sustras un seif ce conținea aproximativ 500.000 de euro.

În urma perchezițiilor au fost identificate 2 persoane bănuite de săvârșirea faptei, urmând ca acestea să fie conduse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Facem precizarea că efectuarea percheziției domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluționării cauzei, care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. okok dar cine tine juma de milion in seif?