G4Media.ro

Un prim caz pozitiv de coronavirus, în Satul Olimpic de la Tokyo

Sursa foto: Tokyo 2020 / Facebook

Un prim caz pozitiv de coronavirus, în Satul Olimpic de la Tokyo

Cu aproximativ o săptămână înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, un prim caz pozitiv de coronavirus a fost confirmat în Satul Olimpic, transmite sâmbătă DPA.

Cazul a fost confirmat de Comitetul de Organizare al JO de la Tokyo.

Toshiru Muto, directorul executiv al comitetului, nu a precizat identitatea persoanei testate pozitiv şi nici naţionalitatea acestuia. De asemenea, nu a fost precizat dacă este vorba de o persoană vaccinată sau nevaccinată.
Oficialul nipon a precizat că au fost luate toate măsurile pentru a împiedica răspândirea infecţiei, astfel încât toţi atleţii din Satul Olimpic să se simtă în siguranţă.

Cinci atleţi au fost testaţi pozitiv la sosirea în Japonia. Ei au fost izolaţi şi trebuie să urmeze o serie de reguli stricte de igienă, mai notează DPA.

Organizatorii şi Comitetul Olimpic Internaţional fac eforturi pentru a asigura publicul larg şi sportivii participanţi că JO se vor desfăşura într-un cadru sigur pentru toată lumea, relatează Agerpres.

Sursa foto: Tokyo 2020 / Facebook

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Daca japonezii ar mai avea o farama din celebra lor onoare ar renunta la organizarea JO si i-ar lasa pe altii sa o faca. E cam bataie de joc JO fara spectatori, cu orașul in carantina, cu jucatori ținuti închiși 2 săptămâni in camera de hotel fara sa se antreneze etc.