G4Media.ro

Un preot va candida din partea AUR pentru funcția de primar al…

Sursa foto: Facebook / Cătălin Axinte

Un preot va candida din partea AUR pentru funcția de primar al Sucevei / ”Voi fi primarul societății civile”

Alianța pentru Unirea Românilor Suceava va miza pe un preot pentru a câștiga funcția de primar al municipiului ședință de județ, anunță Monitorul de Suceava.

Este vorba despre Cătălin Axinte, preot slujitor la Biserica Sf. Mina din cartierul Obcini, acesta fiind desemnat oficial de conducerea AUR pentru a candida pentru Primăria Suceava.

Decizia finală a fost luată de președintele acestui partid, George Simion, iar lansarea oficială ca candidaturii preotului Cătălin Axinte va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, la 11:00, la Casa Culturii din Suceava.

În cursul zilei de joi, Cătălin Axinte a declarat că „am intrat din convingere în această competiție electorală. Vreau să rămân același om între oameni și vreau să subliniez faptul că voi fi primarul societății civile”.

De precizat că săptămâna trecută, preotul Cătălin Axinte a solicitat și a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a candida la alegerile locale, cu respectarea hotărârilor Sfântului Sinod.

În perioada 2007 – 2014, el a ocupat funcția de consilier economic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. popa aurar, si spui tot despre un astfel de specimen, va fi in fruntea comitetului de primire a lui putin daca vin hotii de masini de spalat si violatorii de copii in Romania

  2. …Mafia „Marelui Alb”. ..Adica ce ? Ai nostrii nu stiu fura ? De ce sa ne multumim numai cu ce pica ? Hai Doamne Ajuta ca e deajuns unul sa sparga ghiata. Pe urma turma, ca turma, o sa vrea popa primar in toate urbele. Si iar Doamne Ajuta…Cum ar fi ca insusi inaltimea sa Marele Alb sa fie primar general la capitala…De aur facem acoperisul sandramalei neterminate si-l inviem pe Michelangelo sa ne zugraveasca cotetul…