G4Media.ro

Un polițist de la penitenciarul Arad a fost găsit împușcat în postul…

Un polițist de la penitenciarul Arad a fost găsit împușcat în postul de control. Procurorii iau în calcul varianta sinuciderii

Un polițist de penitenciare aflat în serviciu la penitenciarul Arad a fost găsit împușcat într-unul din  posturile de control ale închisorii, în cursul nopții de sâmbătă  spre duminică, transmite Administrația Națională a Penitenciarelor. Procurorii socotesc sinuciderea drept cea mai probabilă ipoteză.

UPDATE: Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a preluat cazul poliţistului găsit împuşcat în Penitenciarul Arad, procurorii mergând pe varianta sinuciderii cu arma din dotare.

„A fost deschis un dosar pentru determinarea sau înlesnirea sinuciderii. Poliţistul a folosit pistolul din dotare, model Carpaţi de calibru 7,65 mm”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, procurorul Dan Ursu.

_________________________________________________________________________________________________________________________

”Duminică, 20.10.2019, în jurul orei 0400, un polițist de penitenciare aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat, în Postul Control 2 al unității. Personalul penitenciarului a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliție al Județului Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la fața locului”, se arată într-un comunicat al ANP.

”Precizăm că polițiștii de penitenciare sunt evaluați psihologic periodic, precum și ori de câte ori este necesar, ultima evaluare psihologică fiind efectuată, în cazul de față, la data de 06.11.2018. Polițistul de penitenciare era angajat în sistemul penitenciar din anul 1999, îndeplinindu-și cu responsabilitate și profesionalism atribuțiile de serviciu”, susțin cei de la ANP.

Foto: Penitenciarul din Arad/ anp.gov.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Sau executie la locul de munca, nu se cade!

  2. poate li se face de petrecanie chiar din interiorul „sistemului”, ca pedeapsa ca nu pun botul la toate magariile.

  3. Pe procurori ii depaseste cazul.