G4Media.ro

Un număr de 20.360 de persoane au fost vaccinate la Maratonul de…

Un număr de 20.360 de persoane au fost vaccinate la Maratonul de la Bucureşti/ Rectorul UMF: Nu ne-am propus de la început o cifră, ne-am propus să fie cât mai mulţi vaccinaţi

Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Viorel Jinga, a afirmat că în cadrul Maratonului de Vaccinare de la Bucureşti au fost vaccinate 20.360 de persoane. „Noi nu ne-am propus de la început o cifră, ne-am propus să fie cât mai mulţi vaccinaţi, sigur că dacă ar fi fost şi mai puţini, eu spun că era tot un succes”, a arătat Viorel Jinga, citat de News.ro.

Rectorul UMF „Carol Davila”, Viorel Jinga, a anunţat că au fost vaccinate în total 20.360 de persoane, „cu mult peste aşteptările unora”.

„Noi nu ne-am propus de la început o cifră, ne-am propus să fie cât mai mulţi vaccinaţi, sigur că dacă ar fi fost şi mai puţini, eu spun că era tot un succes”, a declarat el.

Maratonul Vaccinării de la Bucureşti s-a desfăşurat, începând de vineri după-amiază până luni dimineaţă, la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională.

sursa foto: Facebook/ RO Vaccinare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Păi hai mai repede, că expiră autorizația temporară dată de EMA
    Știu că nu mă credeți, așa că puteți căuta pe google: Pfizer EMA 31 august. O să găsiți un PDF pe site-ul EMA, mergeți la pagina 16.