G4Media.ro

Un nou partid cu platformă anti-corupție și pro-reforme a apărut în Republica…

Un nou partid cu platformă anti-corupție și pro-reforme a apărut în Republica Moldova

În Republica Moldova s-a înființat un nou partid cu platformă reformistă și anti-corupție. E vorba despre Partidul Schimbării, condus de expertul în politici publice Ștefan Gligor, potrivit unui anunț al noului partid.

Apariția noii formațiuni vine pe fondul blocajului politic din Republica Moldova și al discuțiilor despre posibile alegeri generale anticipate. Președintele Republicii, Maia Sandu, vrea declanșarea anticipatelor, dar majoritatea parlamentară controlată de partidele antireformiste controlate de Igor Dodon și Ilan Șor se împotrivesc.

Ștefan Gligor (39 de ani) este avocat și activist civic. El a fost director de programe la Centrul de Politici și Reforme Structurale din Republica Moldova, precum și coordonator al proiectului Belarus Working Group de la Colegiul Europei. El și-a început cariera în administrația publică, la Ministerul Reintegrării și în aparatul de lucru al Republicii Moldova.

Funcțiile de vicepreședinți ai partidului sunt ocupate de Corina Gaibu, Serghei Daranuta, Potlog Ion Ion, Sergiu Postica și Sergiu Tofilat, potrivit unui comunica oficial. (Foto: Ștefan Gligor / Facebook)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Un parchet e mult mai eficient decat un partid care cedeaza intr-un stat corupt.

  2. Ce e asta, soroseala sau langelyala?

  3. Hai mai Gleagor mai, fa-ti bagajelul si marsh inapoi in Mongolea, de unde ati napadit! Succesuri! 🙂