G4Media.ro

Un lot întreg de banane din Ecuador a fost retras de ANSVSA…

Sursa foto: Pexels

Un lot întreg de banane din Ecuador a fost retras de ANSVSA din Kaufland din cauza prea multor pesticide

Magazinele Kaufland au retras de la vânzare un lot întreg de banane, din cauza rezidurilor de pesticide. Persoanelor care au achiziționat produsele li se recomandă să nu le consume sub nicio formă și să le arunce sau să le returneze la magazin, transmite B1TV. 

ANSVSA a comunicat faptul că este vorba despre banane ce provin din Ecuador, iar produsele au fost vândute în perioada 13 – 17 martie 2022.

„Vă informăm ca urmare a depășirii valorilor admise de reziduuri de pesticide (CLORPIRIFOS) Yellow Fresh Fruits SRL a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolului menționat mai jos. Motivul rechemării: depășire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (CLORPIRIFOS).

Citește integral pe B1TV. 

Sursa foto: Pixabay

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Vad ca Kaufland are numai furnizori de genu in ultimul timp.

 2. Banane din perioada 13-17.03 sa le returnam, sa nu le mancam??Ba, voi sunteti sanatosi la cap?

 3. Dar cei care au consumat deja ? Ce primesc ?
  Nu se da amenda ?
  Nu au scris macar cum recunosti eticheta de la firma respectiva

 4. Kaufland strikes again1\!!

 5. kaufl9and a ajuns un magazin de la tara care vinde in general marfa proasta si foarte proasta cel putin in ceea ce priveste sursa de banane, vin aproape pocnite de atata apa si gazare cu etilena sunt lasate pana se maronesc de tot si apoi sunt reduse …o politica de tot k,ktul

 6. Așteptăm și anunțuri despre portocalele vândute de Crăciun, iar pentru Crăciunul viitor așteptăm anunțuri despre mieii vânduți de Paște.

 7. Acum vreo saptamana au retras din Kaufland un lot de avocad BIO pe acelasi motiv. In Romania intra toate gunoaiele inclusiv cele alimentare iar marile reletele de magazine le scot la vanzare fara nici un control si cu zambetul pe buze.Yellow Fresh Fruits SRL ar trebui desfiintata.

 8. Eu am ramas masca cand am vazut ca acele fructe,avocado,depistate cu pesticide peste limita admisa,aveau cartonul acela cu „bio”. Stau si ma intreb ce mai inseamna bio.Probabil un element de reclama comerciala.

  • Contribuie biologic la codul genetic românesc,în 3-4 generații vom avea organe reproducătoare în plus,totul pentru slava și binele neamului de pi Danubiu.

 9. de aia, de la o vreme, am inceput sa mananc mai putin… e singura sansa sa diminuezi cantitatea de chimicale, kaufland sau nu.