G4Media.ro

Un jandarm din Dolj a câștigat locul I la Campionatul Mondial World…

sursa foto: Facebook/ IJJ Dolj

Un jandarm din Dolj a câștigat locul I la Campionatul Mondial World Sport Kempo de la Budapesta

Jandarmul Cosmin Alexandru Dincă, de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj, a obţinut locul I la Campionatul Mondial World Sport Kempo de la Budapesta, unde a câştigat două medalii de aur, transmite Agerpres.ro.

Potrivit IJJ Dolj, plutonierul major Cosmin Dincă are 26 de ani şi practică judo de 15 ani, este absolvent al Şcolii de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani, promoţia Centenar Noiembrie 2018, iar din anul 2019 îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj.

  • „O veste extraordinară a fost primită de jandarmii doljeni duminică seara, tocmai de la Budapesta. Colegul nostru plutonier major Dincă Cosmin Alexandru a câştigat două medalii de aur. În perioada 2-3 decembrie a.c., la Budapesta, a avut loc Campionatul Mondial World Sport Kempo care a reunit 1400 de sportivi din şapte ţări. În cadrul competiţiei Cosmin a reuşit performanţa de a câştiga medaliile de aur la categoriile GI Submission Expert/Mester 100 kg şi C Viadal Expert/Mester 100 kg, un rezultat remarcabil având în vedere numărul mare de sportivi participanţi la eveniment şi nivelul de reprezentare. Acest rezultat are ca fundament munca asiduă pe timpul nenumăratelor ore de antrenament. Felicitări, Cosmin! Felicitări pentru că, din nou, ai reprezentat cu cinste România, Jandarmeria Română şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj la cel mai înalt nivel!”, au transmis reprezentanţii IJJ Dolj.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Pacat ca-i jandarm, ar fi putut fi un exemplu…