G4Media.ro

Un italian de 87 de ani a crezut pentru câteva ore că…

Sursa foto: La Reppublica

Un italian de 87 de ani a crezut pentru câteva ore că a câștigat la loto 64 de milioane de euro / Ziarul pe care l-a citit a tipărit greșit numerele  câștigătoare / ”Aproape că am făcut un atac de cord”

Cotidianul italian La Reppublica a publicat în ultima ediție povestea incredibilă a lui L.B., un pensionar din Roma înșelat de eroarea unui ziar local: „Eram convins că am devenit bogat”, povestește el.

”În schimb, aproape că am făcut un atac de cord”, continuă el.

În ultimele zile a jucat un bilet Superenalotto și a ales două seturi de numere pentru extragerea de marți, 20 februarie, ora 20.00.

A doua zi dimineață, ca în fiecare zi, pensionarul s-a dus la chioșc să cumpere ziare. A cumpărat unul local și, pagină după pagină, a ajuns la cele cu numerele extrase: 4, 9, 25, 25, 30, 57, 66. Numerele pe care le-a citit în acel ziar coincideau cu cele ale pariului său. „S-a făcut, am câștigat, am devenit bogat”. Fericire, entuziasm, ideea de a avea în mâini zeci de milioane de euro. Uimire, adrenalină până la cer.

Așa că, a luat ziarul și s-a dus la prima tutungerie și și-a scos cuponul cu un zâmbet de treizeci și șase de dinți. Dar acolo i s-au spulberat visele. Cam atât despre victorie.

„Nu acestea sunt cifrele care au ieșit”, a fost răspunsul din spatele casei de marcat. „Dar cum să nu fie?” Printr-o stranie coincidență, totul de clarificat, ziarul în cauză a publicat o secvență incorectă. Identică, însă, cu cea pariată de bătrân. Care, în decurs de două ore, a trecut de la a se imagina bogat – ar fi câștigat 64.200.000 de euro – la amărăciunea de a nu avea nimic în buzunar.

O întorsătură urâtă a sorții care l-a doborât. „La vârsta mea”, a spus el, „riscam și un atac de cord”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...