G4Media.ro

Un hotel din Târgu Mureș sare în ajutorul statului în lupta contra…

Un hotel din Târgu Mureș sare în ajutorul statului în lupta contra coronavirus

Conducerea unui hotel din Târgu Mureș a anunțat pe pagina de  Facebook, că va pune la dispoziția statului spații de cazare pentru izolarea persoanelor care au nevoie.

”Urmează o perioadă grea pentru medici, pentru toți cei din prima linie. Mai grea decât pentru noi. Hotel Concordia oferă statului posibilitatea de a izola gratuit oamenii pe care consideră că trebuie să-i protejeze, să le ofere o grijă în minus. #coronavirus #pandemie #medici #izolare”, scriu reprezentanții hotelului.

Tot ei explică într-un comentariu că este ”obligația lor morală să ajute cum pot”.

Potrivit propriului site, hotelul dispune de 34 de camere.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa foto: site-ul hotelului

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

    • Psd = – 0,666%.

    • Continuă pe aceeași linie, zdreanța hoață, folosește numele furat bad@. Ăștia au fost educați de mici în spiritul hoției, de jivinele care i-au fătat, plus că lucrează pentru mafia PRO-PSD care, se știe, are ca ocupație de bază furtul.

  1. Sugea-mi-ai brânza de pe pluă!

    • Odată îngenunchiați și terminați dascălii, petrovii, asistații, tu-doreii, gigeii, X-lincii, spawnii, demonazii, sanitarii și celelalte fantoșe de trol deconspirate, cacațavencilor sodomiți ai lui bușcu le-a mai rămas doar trolarea numelui bad@. ”Decât” atât mai poate mafia PRO-PSD, s-a ales cu ”brânza”. Trolii lor inteligenți au halit-o din nou ”hap,hap”:))))))))))))))))

  2. am stat in hotelul ala ,este un jeg de pe vremea comunistilor ,nu cred ca au schimbat mobilierul de pe vremea legionarilor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.