G4Media.ro

Un gălăţean a sunat la 112 şi a ameninţat că se va…

sursa foto: Inquam Photos

Un gălăţean a sunat la 112 şi a ameninţat că se va sinucide cu o armă de foc

Un bărbat din Galaţi a sunat la 112, marţi seară, şi a ameninţat că se sinucide cu o armă de foc, poliţiştii intervenind pentru salvarea lui, relatează news.ro

Conform IPJ Galaţi, marţi seară, un bărbat a sunat la 112 şi a ameninţat că se va sinucide cu o armă de foc la domiciliul său din municipiul Galaţi.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi s-au deplasat de urgenţă la blocul indicat şi au luat toate măsurile care se impun în astfel de situaţii pentru protejarea populaţiei, iar cu ajutorul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Galaţi au intervenit în locuinţa bărbatului fără a fi necesară folosirea forţei.

În final, oamenii legii l-au identificat pe bărbatul care a ameninţat că se sinucide, fiind vorba despre un gălăţean cu vârsta de 46 ani care se afla într-o stare avansată de ebrietate.

Poliţiştii nu au găsit nicio armă asupra sa sau în locuinţă, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu este deţinător de nici un tip de armă.

Din cauza stării în care se afla, el a fost condus la Spitalul Municipal Elisabeta Doamna Galaţi – Secţia Psihiatrie, unde a rămas internat.

Totodată, bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că a sunat nejustificat la 112.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...