G4Media.ro

Un fost ministru conservator din Marea Britanie, reținut de poliție după ce…

Un fost ministru conservator din Marea Britanie, reținut de poliție după ce o tânără de 20 de ani l-a acuzat de viol

Presa britanică relatează că o tânără de 20 de ani a lansat grave acuzații la adresa unui fost ministru conservator. În plângerea formulată poliției, tânara susține că a fost violată și brutalizată, când lucra la biroul parlamentar al politicianului, mai precis în intervalul iulie 2019 – ianuarie 2020.

Politicianul a fost reținut de poliție, relatează independent.co.uk, fără a-i dezvălui acestuia numele, din „rațiuni juridice”.

Presa relatează că Poliţia Metropolitană a confirmat că anchetează patru presupuse incidente, petrecute în perioada iulie 2019 – ianuarie 2020, în diferite locuri din Londra. De asemenea, poliția a confirmat că în acest caz a fost reținut un bărbat de circa 50 de ani.

Tânăra îl acuză pe bărbat că ar fi forţat-o să facă sex şi a lăsat-o atât de traumatizată încât a trebuit să meargă la spital.

„Vineri, 31 iulie, Poliţia Metropolitană a primit acuzaţii referitoare la patru incidente separate care presupun acuzaţii de infracţiuni sexuale şi agresiune. Se presupune că aceste infracţiuni s-au produs pe adrese din Westminster, Lambeth şi Hackney între iulie 2019 şi ianuarie 2020. Un bărbat a fost arestat, fiind bănuit de viol”, a anunţat Scotland Yard.

„Luăm extrem de în serios toate afirmaţiile de această natură. Întrucât această problemă este în mâinile poliţiei, ar fi nepotrivit să comentăm”, a reacționat Partidul Conservator, pe tema dezvăluirilor din presă.

Sursa Foto: .parliament.uk

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Apropo curve plătite sunt peste tot prin lume.
    Diar ca unele vor sa faca puțin mai mulți bani și probabil băiatul a trebuit tras la răspundere pt ceva asa în stil mafiot.
    Dacă nu joci cu cu mafia asta pățești e pe fata.

    • Nu l-a obligat nimeni nici să violeze, nici să meargă la curve, deci e responsabil 100% de faptele sale. E penibil să dai vina pe victime.

  2. fapte petrecute „intre iulie 2019 şi ianuarie 2020”. E penibil sa fii prost

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.