G4Media.ro

Un fost consilier PNL nervos pe Clotilde Armand că l-a chemat la…

Foto: Facebook / Adrian Oianu

Un fost consilier PNL nervos pe Clotilde Armand că l-a chemat la muncă de 1 Martie anunță că va candida la Primăria Sectorului 1. Andrei Oianu e designer vestimentar

Fostul consilier PNL Adrian Oianu a anunțat luni că va candida la Primăria Sectorului 1. El a spus într-o postare pe rețelele sociale că a strâns semnăturile necesare.

Oianu a devenit cunoscut în 2023, când s-a arătat revoltat într-o ședință de consiliu local pe motiv că primarul USR Clotilde Armand i-a stricat confortul celebrării în familie a zilei de 1 martie, care marchează venirea primăverii.

”România păstrează această tradiție de 1 martie și ne aduce atâta bucurie tuturor. Subliniez partea negativă a acestei zile în care doamna primar ne-a pus o ședință de consiliu pe 1 martie. Vreau să accentuez lipsa preocupării pentru valorile românești a acestui primar. Înțelegem că nu îi pasă de valorile românești. În orice zi putea să pună ședința, și ieri și mâine, a pus-o expres azi. Ca să ne strice nouă bucuria bucuria sărbătorii de 1 martie în familie. Și asta arată lipsa de respect, abuzul cu care ne tratează și felul dictatorial în care conduce primăria”, a declarat Oianu în debutul ședinței consiliului local.

În ianuarie 2024, el a demisionat din PNL și din Consiliul Local pe motiv că preşedintele interimar al PNL Sector 1, George Tuţă, numit în această funcţie în decembrie 2023, „a impus o politică de partid inacceptabilă, punând o presiune nejustificată” asupra consilierilor locali.

Printre „multiplele manifestări abuzive” ale noului lider PNL Sector 1, cei doi au invocat obligaţia de a vota „un proiect ilegal, lipsit de toate avizele necesare”, care prevedea reconstruirea Pieţei Matache.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...