G4Media.ro

Un elev din Bihor a primit 2,80 la Română, iar după ce…

Foto: Gov.ro

Un elev din Bihor a primit 2,80 la Română, iar după ce a contestat nota a ajuns la 8,70, arată rezultatele finale de la Evaluarea Națională 2022 / Ministrul Educației: A fost o eroare de borderou

Un elev al Școlii Gimnaziale Hidișelu de Sus, din Județul Bihor a avut nota 2,8 la Limba și literatura română la Evaluarea Națională 2022. Acesta a contestat nota și a primit final 8,70, o diferență de 5,9 puncte. Ministrul Educației a spus despre acest caz că este cea mai mare diferență înregistrată în această sesiune.

Oficialul a explicat că ar fi vorba despre o eroare la copierea notei din borderoul de corectare în aplicația informatică de centralizare a notelor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Explicația cu borderoul e aproape singura. E greu de găsit o asemenea diferența. Am fos doi corectori de fiecare dată. Problema ar fi cu cel ce merita 2 și ceva și s-a trezit cu 8 și ceva. O fi făcut contestație???!!!

  2. Ce a fost????…..dex:BORDEROU; Listă sau tablou în care se înscriu conturi, mărfuri, valori sau acte. Pe bune??? Cum adica”eroare la copierea notei din borderoul ”????? Nu “Dorele”. Eroarea a fost cand ai fost numit ministrul invatamantului. Unul dintre cele mai importante ministere ale Romaniei, daca nu chiar CEL MAI IMPORTANT. Esti o nulitate. Dar ce ma mir? Nu inteleg de ce Presedintele fost profesor, dar si sotia sa profesoara, nu reactioneaza la o nulitate ca tine? De ce nu cere Presedintele inlocuirea ta cu cineva(si slava Domnului Romania inca mai are profesori adevarati) COMPETENT? Intreb si eu, nu dau cu parul.

  3. Ce căuta insecta asta impingatoare de creioane la ministerul educației? Sunt oameni de zeci de ori mai interesați, pasionați si cunoscători decat reda.ctatul asta derizoriu la o aruncătură de băț. Imi frânge inima

  4. O fi de borderou dar cum explică ministru sutele de cazuri de diferente mari la notare.
    Anul trecut am avut acelasi șoc.
    La L. Romana 6.2 la corectare, 8.5 după contestație.