G4Media.ro

Un bolnav s-a aruncat de pe geamul spitalului din Botoșani, după ce…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Un bolnav s-a aruncat de pe geamul spitalului din Botoșani, după ce a cerut să fie consultat de un alt medic / A fost internat la psihiatrie / Este al doilea caz într-o săptămână

Un pacient a sărit de pe geamul Spitalului Județean Botoșani și a căzut de la etajul doi l clădirii, până la etajul unu, informează Monitorul de Botoșani. De aici a amenințat că se aruncă mai departe,  solicitând să fie tratat de un alt medic.

Cel care a sunat la 112 pentru a anunţa întâmplarea a fost chiar bărbatul internat. În vârstă de 48 de ani, acesta era internat în secție cu un sindrom anemic sever. Acesta le-a spus operatorilor de la 112 că dorea să fie tratat de alt medic şi nu era mulţumit de serviciile medicale pe care le primea în spital, iar din acest motiv a avertizat că va sări pe geam. La scurt timp, acesta s-a şi ţinut de „promisiune”, doar că saltul în gol a fost de câţiva metri, acesta aterizând de la geamul salonului aflat la etajul II, pe acoperişul clădirii care adăposteşte magazia de alimente şi blocul alimentar al unităţii sanitare.

La faţa locului au sosit, în scurt timp, echipaje de poliţie, ambulanţă, dar şi pompieri. Oamenii legii au reuşit să îl convingă pe bărbatul recalcitrant să coboare liniştit.

A fost preluat de cadrele medicale de la Ambulanţă şi transportat la Secţia de Psihiatrie, pentru a fi evaluat de un specialist.

Cazul vine la doar câteva zile după ce un alt pacient, internat la etajul 1 în Spitalul Județean, a sărit la geamul salonului şi a aterizat pe acoperişul de la intrarea în spital, şi acesta fiind recuperat ulterior de cadrele medicale şi transportat la Psihiatrie.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Ăstea nunsunt aceeași care au pierdut tramvaiele și au cumpărat autobueze electrice cu banii pe care nu îi au?

  2. O idee buna, bravo.

  3. atentie, un defibrilator poate ucide un om care nu este in stop cardiac dar primeste socuri electrice.
    Dar ce conteaza asta, important e ca avem o jucarie noua cu care putem sa ne distram

  4. Nu este o jucărie. Acest tip de defribilator nu-ți administrează șoc decât dacă detectează prezența unei aritmii. Inima nu este oprită, doar că nu „bate” cum trebuie. O astfel de „jucărie” poate ar fi salvat viața tatălui meu, pe stradă. Oricine, chiar fără pregătire de specialitate, poate să-l opereze. Putem vorbi de investiții proaste (borduri, panseluțe etc) , dar asta nu este una. Aș fi vrut să avem așa ceva și la Cluj. S-a opus administrația.