G4Media.ro

Un bebeluş a venit pe lume într-un tren de mare viteză care…

Sursa foto: Pixabay

Un bebeluş a venit pe lume într-un tren de mare viteză care circula pe ruta Franţa-Germania / Trenul a oprit în mod excepţional în gara Lorraine TGV, astfel încât femeia să poată fi preluată de pompieri

Un băieţel care a primit numele Felix s-a născut duminică dimineaţă într-un tren de mare viteză care circula pe ruta Franţa-Germania, a precizat luni Societatea Naţională de Căi Ferate (SNCF) din Franţa, care operează garnitura de tren împreună cu Deutsche Bahn, societatea feroviară germană, informează AFP, citată de Agerpres.

În jurul orei 08:00, la o oră după plecarea trenului ICE 9571 din Paris, şeful de tren a fost informat cu privire la o călătoare care a intrat în travaliu şi a anunţat imediat centrul operaţional care administrează ruta TGV Est.

În urma apelului lansat la bordul trenului, un medic a venit în ajutorul tinerei femei, rezidentă în Germania, a precizat o purtătoare de cuvânt.

Trenul a oprit în mod excepţional la ora 8:10 în gara Lorraine TGV, din comuna Louvigny, departamentul Moselle, astfel încât femeia să poată fi preluată de pompieri. Datorită ”caracterului urgent, naşterea a avut loc în tren”, a adăugat purtătoarea de cuvânt.

”Totul a decurs bine”, iar nou-născutul, un băieţel care a primit numele Felix, s-a născut la aproximativ ora 9:10. Mama şi bebeluşul a fost preluaţi de pompieri şi transportaţi la un spital.

Trenul, care trebuia să facă legătura între Paris şi Stuttgart, şi-a reluat călătoria cu o întârziere de o oră şi 20 de minute, dar nu a mers mai departe de localitatea Karlsruhe (în sud-vestul Germaniei).

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Auzi Florine. Dacă era în Rusia când ajungea la destinație avea deja vârsta de recrutare.

  2. Micul om a vrut să coboare din mers.Nu i placea viteza…
    Opriți Pământul că vreau să cobor….