G4Media.ro

Un bătrân italian și-a lăsat toată averea badantei moldovence / Fiica vitregă…

Sursa foto: Pexels

Un bătrân italian și-a lăsat toată averea badantei moldovence / Fiica vitregă a acestuia aduce un testament fals și e cercetată de carabinieri

Cu patru zile înainte de moarte, un bătrân din Chirignago (Veneția) scrie un testament prin care lasă întreaga sa avere unei moldovence de 40 de ani care la- îngrijit în ultimii ani.

Disputa pentru averea italianului ajunge în justiției, după c fiica vitregă a acestuia aduce în instanță un alt testament, relatează La Voce di Venezia.

Povestea a început în urmă cu șase ani: un bărbat în vârstă care locuia în Chirignago a decis să-i lase întreaga moștenire, constând într-o casă și bani, femeii care avea grijă de el.

După deschiderea testamentului, în care aceste dorințe sunt explicitate, apare un alt document olograf care o indică drept moștenitoare pe fiica pe care fosta sa soție o avusese dintr-o altă relație.

Aceasta ceruse deja ca îngrijitoarea să fie urmărită penal pentru manipularea bătrânului, dar procedura penală a fost abandonată, iar procedura civilă a stabilit că, în momentul în care testamentul a fost semnat în favoarea îngrijitoarei, bătrânul era capabil să înțeleagă ceea ce făcea.

Cu toate acestea, s-a dovedit ulterior că cel de-al doilea document, cel adus de fiica vitregă, nu fusese semnat de bătrân, astfel că fiica sa avea acum probleme pentru fals.

Sursa foto: Pexels

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Voiam sa intru pe G4Media, dar din greșeală am ajuns pe Can Can.

  • La îngrijit bine doamna și da… merită.

  • Pai dacă ești Satanist nici nu avem pretenții de la tine, du te liniștit unde vrei

  • Ceva tot nu se leaga. In sistemul european, o persoana nu poate dispune prin testament de intregul sau patrimoniu, ci doar de o parte minima. Eventual cele doua ar fi mostenitoare, cu procente diferite. Se poate ca fiica vitrega sa nu fie fiica, dar atunci ar interveni alte rude, mai apropiate sau indepartate. Dincolo de aspectul juridic, in rest de acord, e can can

 2. In afară de îngrijiri,aceste doamne mai fac și alte servicii,care de care mai deocheate,uzând toate mijloacele din dotare….hi!…hi!…știm noi…

  • Ce invidiosi sunteti deaia sa ales praful de romania oamenii ca tine !

 3. Doamnel astea , afară de îngrijiri, oferă totul:
  interesul poartă fesul!…..

 4. Se face orice pentru interes:interesul poartă fesul!..