G4Media.ro

Un bărbat care a jefuit în 2017 mai multe vile din Pipera,…

Sursa: Pexels.com

Un bărbat care a jefuit în 2017 mai multe vile din Pipera, inclusiv casa lui Hagi, a fost condamnat definitiv la şase ani şi opt luni de închisoare

Bărbatul acuzat că a dat mai multe spargeri în vile din Pipera, inclusiv în casa lui Gheorghe Hagi, în perioada sărbătorilor de iarnă din 2017 a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani şi opt luni de închisoare, anunță News.ro. Decizia este definitivă.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea în dosar şi l-au condamnat pe Marian Fieraru la pedeapsa de 6 ani şi 6 luni închisoare pentru furt calificat în formă continuată şi în stare de recidivă postexecutorie, în urma schimbării de încadrare juridică operate la termenul din 23 martie 2022.

Totodată, instanţa a menţinut pedeapsa de 6 luni de închisoare aplicată pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi a contopit pedepsele, inculpatul urmând a executa pedeapsa cea mai grea de 6 ani şi 6 luni închisoare, la care se adaugă un spor de 2 luni, rezultând o pedeapsă de 6 ani şi 8 luni închisoare.

Judecătorii au decis să confişte de la bărbat pistolul marca Valtro model 85 Combat 9 mm, încărcătorul, tubul cartuş şi fragmentele din patul armei.

Reşedinţa ambasadorului Republicii Pakistan şi casa lui Gheorghe Hagi din Pipera au fost sparte de hoţi, în perioada sărbătorilor de iarnă din 2017/2018.

Marian Fieraru a fost prins de poliţişti, în martie 2018, în timp ce încerca să spargă un imobil din Voluntari. El este suspectat de comiterea a 15 furturi numai în judeţul Ilfov, una dintre spargeri fiind dată la locuinţa lui Gheorghe Hagi, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Surse judiciare declarau atunci că bărbatul acţiona în general singur şi este practicant de Parkour, fiind prins cu dificultate de către poliţişti. El este recidivist, având două condamnări de un an şi jumătate de închisoare tot pentru furturi, iar la acel moment se afla sub control judiciar. (Sursa: Pexels.com)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. de 3 ori mai mult decat a stat varanul Voiculescu Felix 2 ani de parnaie dupa ce a furat 50 mil de euro si i-a trecut pe numele lu fisa.

  2. „Felix” Voiculescu care a furat o țară, „fură” zilnic mințile romanilor(!!!),a făcut 2 ani de pușcărie și acum ne râde în nas! Halal justiție! O mizerie!

  3. În pușcărie, va evolua din practicant de Parkour în voluntar forțat pe Per -cu.r.

  4. Daca alegea sa faca camatarie, trafic de de toate si tot lua mai putin. Putea sa aleaga un cartier mai ieftin, lua mai putin.

  5. Inseamna ca la Colectiv o sa se dea mai mult.

  6. Hai ca mai are putin si ii dau drumul, pentru ca deja a ispasit o parte din pedeapsa.

  7. Așa e când furi de la bogați, o „furi”!
    Reciproca nu e valabilă, a se vedea sistemul judiciar din România!

  8. Dupa 5 ani de la fapte….