G4Media.ro

Un austriac și-a ținut mai mult de un an mama moartă, în…

Sursa foto: pixabay.com

Un austriac și-a ținut mai mult de un an mama moartă, în pivniță, pentru pensie / Poliția susține că bărbatul a primit ilegal aproximativ 50 de mii de euro

Un bărbat a ținut cadavrul mumificat al mamei sale în pivniță mai mult de un an, în timp ce continua să primească pensia acesteia, anunță BBC care citează poliția austriacă.

Se crede că femeia de 89 de ani, care ar fi avut demență, a murit din cauze naturale în iunie, anul trecut.

Fiul ei, în vârstă de 66 de ani, se pare că i-a băgat corpul în pivniță și a folosit pachete de gheață și bandaje pentru a masca mirosul. Poliția crede că ar fi putut primi ilegal aproximativ 50.000 de euro, ceea ce reprezintă pensia femeii.

Frauda a ieșit la iveală numai după ce unui nou poștaș i s-a refuzat accesul la femeie, aceasta declanșând investigația care a dus la descoperirea ulterioară.

Poliția a declarat pentru radioul public austriac ORF că suspectul și-a acoperit mama cu așternuturi pentru pisici. „În cele din urmă, cadavrul a fost mumificat”, a spus ofițerul Helmuth Gufler, adăugând că bărbatul și-a mărturisit faptele.

Ofițerul a spus că bărbatul nu are alte venituri și le-a spus că plățile s-ar fi oprit imediat dacă ar fi raportat decesul, lăsându-l incapabil să plătească înmormântarea mamei sale sau să păstreze casa pe care o împărțiseră.

Suspectul a mai spus că i-a spus fratelui său că mama lor primea îngrijiri la un spital și că nu merită vizitată, deoarece starea ei însemna că este puțin probabil să-l recunoască, a raportat ORF.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Asta era Bula austriac!
    Dupa 50 de ani…🙃

  2. Noi suntem norocosi cu iliescu ca mai apare ONLINE uneori

  3. Fac austriecii d’astea? Nu pot sa cred,astia -s oameni civilizati.. 🥳

    • Padure fara uscaturi,nu exista. Fiecare națiune are grobienii ei. Din pacate, „padurea nostra” este sufocata de „uscaturi”.

  4. Buna pensia Din relatare cam 4000 de EUR lunar